Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Auditoria ciutadana del deute

HISENDA

Camí de tornada


Menú principalAuditoria ciutadana del deute

logotip auditoria ciutadanaBenvolguts, benvolgudes,

El Ple del 30 de juny de 2016 va aprovar una moció per fer una auditoria ciutadana del deute de l'Ajuntament de Blanes. Podeu consultar el text de la moció a l’ enllaç: http://www.blanes.cat/acords.nsf/ple/20160630#7

Aquesta iniciativa respon a una exigència llargament formulada per la ciutadania blanenca, que vol conèixer i saber com es gestiona el nostre ajuntament, la nostra vila.

Actualment s'està treballant en el projecte de l'Auditoria Ciutadana que persegueix 3 objectius fonamentals:

- Constituir una eina d'informació, sensibilització, formació i participació de les ciutadanes i els ciutadans en relació als recursos públics de l'Ajuntament de Blanes.

- Ser una eina al servei de la transparència en la gestió dels recursos públics, i els processos de rendició de comptes.

- Generar els mecanismes necessaris per decidir sobre pressupostos i endeutament.

Per a dur a terme aquest projecte, posar en marxa una Comissió de Seguiment que rebrà, analitzarà i proposarà totes aquelles qüestions que cregui oportunes. Aquesta comissió estarà formada pels grups polítics i totes aquelles entitats i ciutadans i ciutadanes que així ho sol·licitin. Els seus informes i actuacions es faran públics a la pàgina web de l’auditoria: http://www.blanes.cat/auditoria.ciutadana.

Les sessions de treball de la comissió de seguiment, pretenem que siguin dinàmiques, educatives i entenedores essent primordial fer-les amb els documents per endavant i sempre tractant de resoldre els dubtes que vagin sorgint.

Aquestes sessions s’iniciaran el proper mes d’octubre, en les dates que ja us comunicarem; cal, però, que aquelles persones que hi vulguin participar ho facin des del compromís d’assistència i continuïtat. Això es necessari per tal de treballar de forma coordinada i àgil.

Les sessions seran de treball conjunt dels diversos temes que s’aniran proposant atorgant les eines necessàries, teòriques i practiques, per a la comprensió de cadascun dels temes que es vagin proposant pels ciutadans i ciutadanes que hi assisteixin.

Us demanem la vostra col·laboració, ja sigui participant del projecte, com fomentant la participació de totes aquelles persones que creieu poguessin estar interessades, adreçant-los a posar-se en contacte amb nosaltres a traves del correu electrònic que us indiquem a continuació.

Per tal de gestionar be aquest projecte, em realitzat un guió explicatiu dels objectius i dels primers temes que creiem cal tractar, deixant obert els temes de treball a aquells que es creguin convenients.

Aquelles persones que esteu interessades us podeu posar en contacte amb nosaltres indicant el vostre nom i cognoms i el desig de participar d’ aquest projecte mitjançant aquesta adreça de correu electrònic: auditoria.ciutadana@blanes.cat.

Us agraïm, per endavant, la vostra participació.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/21/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300