Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Carnestoltes i modificaciˇ trÓnsit


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 02/20/2004
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

Carnestoltes i modificaciˇ trÓnsit

  La Policia Local informa que el proper diumenge dia 22 de febrer d’enguany tindrÓ lloc a la nostra vila la celebraciˇ de la rua de Carnestoltes, per la qual cosa es produiran modificacions en el trÓnsit rodat.

  Des de les 5 hores de la tarda i fins a la finalitzaciˇ de la rua, aproximadament a les 9 del vespre, els segŘents carrers restaran tancats al trÓnsit rodat:

  Ě Av. Rei Joan Carles - av. Jaume - pl. Solidaritat - c. Jaume Ferrer - c. Ample - pg. Cortils i Vieta - pl. Catalunya - pg. de la Marina - pl. dels Pa´sos Catalans.

  la circulaciˇ rodada quedarÓ circumstancialment establerta de la segŘent manera:


  1. Els vehicles que circulin pels carrers Joan Carles I i Jaume I , es desviaran per carretera GI-682 i av. Vila de Lloret.

  2. Els vehicles que circulin pel c. ParadÝs, es desviaran en direcciˇ a l’av. Vila de Lloret fins al c. Treumal.

  3. Els vehicles que circulin per la Rbla. Joaquim Ruyra nord i c. Tordera, es desviaran en la zona del Mercat de Blanes i no podran accedir a l’av. Jaume I.

  4. Els vehicles que circulin pel passeig Mestranša, es desviaran pel c. Roig i Raventˇs, c. Esperanša, pg. Carles Faust i c. Vidal i Barraquer direcciˇ pg. Santa BÓrbara.

  5. Els vehicles que circulin per la Rbla. Joaquim Ruyra sud no podran accedir a la pl. de Catalunya i es desviaran pel c. s’Auguer en direcciˇ pl. Pa´sos Catalans.

  6. Els vehicles que circulen pel pg. de s’Abanell i pg. de Catalunya direcciˇ zona centre, es desviaran en la pl. dels Pa´sos Catalans, pel carrer Maresma i/o a la zona d’estacionaments habilitats ( costat del polisportiu).

  7. Els accessos a la zona del Moll i Pg. de Mar restaran tancats al trÓnsit rodat en la pl. dels Pa´sos Catalans des de les 17,00 hores, fins a la finalitzaciˇ de la rua de Carnestoltes.
Data de realitzaciˇ: 02/20/2004 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 02/20/2004

© Ajuntament de Blanes

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300