Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El conseller Puig es compromet amb l'alcalde a donar suport al pla de seguretat per al barri dels Pins.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/28/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut_VermellTEl conseller Puig es compromet amb l'alcalde a donar suport al pla de seguretat per al barri dels Pins., Escut Vermell TallatEl conseller Puig es compromet amb l'alcalde a donar suport al pla de seguretat per al barri dels Pins.

El conseller d’Interior va presidir divendres la Junta de Seguretat Local que es convoca cada any abans que comenci la temporada d’estiu.

La Junta de Seguretat Local compta amb la participació de representants de tots els cossos de seguretat de l’àmbit de cobertura de Blanes. Excecpionalment, també es va comptar amb la presència del delegat del govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; el fiscal en cap de Girona, Josep Maria Casadevall; el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carlers de la Monja i el subdirector territorial del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta.

En acabada la junta, Felip Puig va valorar positivament tant la col.laboració institucional com la coordinació operativa que hi ha a Blanes, remarcant que està donant molt bons resultats. També va apuntar que cal parar atenció a algun tipus de delictes, recordant la necessitat de reforçar els operatius en època estival. D’aquesta manera, va fer palès que, “tot i haver-hi algun repunt en algun tipus de delicte que mereix més atenció”, des de Mossos i Policia Local s’està fent “una feina molt intensa, molt sorda i anònima que és molt important des del punt de vista de prevenció i des del punt de vista de relació amb la comunitat”.

En aquest àmbit d’estreta col.laboració, Felip Puig va anunciar que des de la seva conselleria es donarà suport i es col.laborarà “amb el projecte específic” que l’Ajuntament de Blanes vol desenvolupar per aconseguir conciliar l’oci nocturn amb el descans veïnal al barri dels Pins. “Hem de revisar la seguretat en aquest barri” va dir Puig “on l’oferta d’oci requereix un dispositiu específic”.

El conseller va deixar clar que, a més, cal “treballar en col.laboració amb el sector privat perquè s’impliqui i aconsegueixi garantir la creació de negoci i riquesa amb la conciliació dels drets dels ciutadans”. Puig va avançar que en aquest sentit s’hauria de treballar també en l’àmbit legislatiu.

Per la seva banda, l’alcalde es va mostrar satisfet per la bona resposta del govern català envers el pla de seguretat que es farà en aquest barri que concentra especialment l’oferta d’oci nocturn: “El conseller s’ha mostrat receptiu a les necessitats que hem plantejat com és la pacificació veïnal per rebaixar soroll i el consum d’alcohol a la zona dels Pins”.

Josep Marigó va agraïr la presència del conseller a la la Junta de Seguretat Local, considerant-ho com una mostra de proximitat del govern català: “És evident que la junta d’avui ha estat especial pel fet de la presència del conseller Puig a Blanes, i a més vull agraïr la col.laboració de tots els cossos policials que col.laboren al municipi”.

Abans de presidir la Junta de Seguretat Local, durant la qual també es va parlar del Servei de Vigilància, Salvament i Socorrisme del dispositiu de la temporada 2012, el conseller d’interior es va trobar amb regidors de l’equip de govern i de la resta de grups polítics municipals.

Durant la trobada, que va tenir lloc al despatx d’alcaldia, el conseller va signar al llibre d’honor de l’ajuntament, i va ser obsequiat amb unes guies sobre Blanes i el seu entorn.

Val a dir per últim, que un altre dels temes que es va tractar a la junta de seguretat va ser el pla d’actuació municipal del concurs internacional de focs d’artifici del qual té cura Protecció Civil de Blanes.







Data de realització: 05/28/2012 | Data de la darrera actualització: 06/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300