Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada d’Escacs al Carrer amb el mestre internacional Carlos Salgado.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/02/2013 12:24:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jornada d’Escacs al Carrer amb el mestre internacional Carlos Salgado.

Organitzada pel Club Escacs Blanes, la jornada s’ha fet aquest dimecres 1 de maig al passeig Cortils i Vieta, comptant amb una bona participació de jugadors de totes les edats

El Club Escacs Blanes va organitzar dimecres passat, 1 de maig, una Jornada d’Escacs al Carrer que, en aquesta ocasió, es va allotjar al passeig Cortils i Vieta, a l’alçada del monument dedicat a Carles Faust. Va ser en aquest indret on es van instal·lar diverses taules i cadires per dur a terme l’activitat des de quarts d’onze del matí fins quarts de dues del migdia.

Del què es tractava era de fer partides simultànies d’escacs en què un sol jugador s’enfrontava amb diferents adversaris a l’hora. Al llarg de la jornada van participar un bon nombre de jugadors que van tenir com a contrincant el mestre internacional d’escacs Carlos Salgado, soci del Club d’Escacs Blanes. Salgado és el número 2.350 ELO Internacional, és a dir: el sistema de classificació que s’utilitza en el món dels escacs. En aquest sentit, val a dir que els campions mundials estan situats a la classificació entre les posicions números 2.000 i 2.500 i, per tant, el contrincant blanenc era tot un adversari a tenir en compte.

Al llarg de la jornada van asseure’s per competir amb el mestre internacional jugadors de totes les edats disposats a posar-li les coses difícils a Carlos Salgado que, si bé habitualment resolia ràpidament cada nova jugada dels seus adversaris, en ocasions també s’ho havia de pensar una mica més per anar avançant en cada tauler.

Un dels objectius que persegueix el Club Escacs Blanes a l’hora d’organitzar aquesta activitat és, a banda de difondre la pròpia entitat, adherir nous socis, i en especial els nois i noies. Per aquest motiu, durant les dues darreres setmanes han estat fent una difusió intensiva entre les AMPAS dels diferents centres escolars.

Paral·lelament, el Club Escacs Blanes va començar a celebrar el passat 14 d’abril el II Open Vila de Blanes, que s’allargarà fins al 2 de juny i que està tenint lloc a la Ciutat Esportiva Blanes.

La propera ocasió en què tindrà lloc una nova jornada d’Escacs al Carrer serà el proper mes d’agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Bonós i Sant Maximià i, en aquest cas, s’allotjarà al passeig de Dintre.

Data de realització: 05/02/2013 | Data de la darrera actualització: 05/27/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300