Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la 5a Costa Brava Xtrem Running des de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2013 05:48:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

XtremRunningArrenca la 5a Costa Brava Xtrem Running des de Blanes

Enguany s’ha tornat a batre el rècord de participants, amb 430 corredors. Amb un recorregut total de 135 Km, ha sortit des de Blanes avui divendres i acabarà a Portbou diumenge vinent

Blanes ha estat un any més el centre d’interès dels corredors més avesats a través de la Costa Brava Xtrem Running, que ha sortit avui al migdia des del passeig de mar. Ho ha fet per cinquena edició consecutiva, complint per tant el projecte que s’havia plantejat inicialment per cinc anys.

Qui va imaginar i dissenyar fa cinc anys aquest esdeveniment és el corredor de fons blanenc Xavi Marina: “M’emociono i tot recordant com va sorgir tot plegat cinc anys enrere. Llavors va començar amb el centenari de la Costa Brava. Això va endavant i cada any està anant millor. De cara a l’any vinent....: ja veurem !!”.

I és que Xavi Marina té motius per estar content perquè, entre d’altres coses, una vegada més, la cursa ha batut un nou rècord, ja que s’hi han inscrit 430 corredors quan l’any passat ho van fer 385. Ho podien fer en tres modalitats: l’Xtrem, de 135 quilòmetres en tres dies de Blanes a Portbou; la Selva Marítima, amb 25 quilòmetres en un dia; i la novetat d’enguany, la Tramuntana, de 12 quilòmetres, per fer el darrer tram de la modalitat Xtrem entre Llançà i Portbou.

El què fa única l’Xtrem Running en relació a d’altres esdeveniments d’ultrarunning és el seu recorregut íntegre arran de mar, passant per camins de ronda que travessen per alguns dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava, oferint vistes espectaculars de cales i racons que només a peu es poden descobrir.

Durant els moments previs a què es donés la sortida s’ha fet un homenatge lliurant-los sengles trofeus als dos únics corredors més fidels, és a dir: que han participat a cadascuna de les cinc edicions de l’Xtrem Running: Marc Campal, de Tordera, i Julian Adan, de Madrid i resident a París.

La Costa Brava Xtrem Running aplega cada any participants que venen d’arreu del món. Aquest 2013 ho han fet d’un total de 44 països diferents: Luxemburg, Eslovàquia, Ecuador, Bulgària, Venezuela y Japó, entre d’altres.

Abans que es donés el tret de sortida, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, ha procedit al protocolari tallament de cinta. Ha estat doncs poc després quan ha iniciat el seu recorregut en direcció a Tossa de Mar, el final d’etapa d’avui divendres.

Data de realització: 05/10/2013 | Data de la darrera actualització: 05/27/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300