Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Taller per reparar bicicletes de segona mà que es lliuraran de franc


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/15/2014 05:15:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SETMANA MOBILITAT 2014Taller per reparar bicicletes de segona mà que es lliuraran de franc

També hi podran participar els qui vulguin reparar la seva pròpia bicicleta. Es farà el 21 de setembre, coincidint amb la pedalada de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2014

L’Ajuntament de Blanes, a través del Servei de Medi Ambient, ha organitzat diverses activitats en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra durant aquests dies a diversos municipis catalans. Enguany, la principal novetat és la possibilitat d’obtenir una bicicleta de segona mà de franc a través d’ un taller per reparar bicicletes que tindrà lloc diumenge vinent al matí, coincidint amb l’acte central que es farà en aquest municipi.

Taller Gratuït de Reparació de Bicicletes

El Taller de Reparació de Bicicletes ofereix l’oportunitat a tothom qui estigui interessat en obtenir-ne una de franc que ho pugui fer, sempre i quan segueixi diversos requisits. Abans que res, cal que s’inscriguin per participar al taller i així aconseguir alguna de les bicicletes ja utilitzades que arriben a la Deixalleria Municipal de Blanes. Es tracta de bicicletes que, amb una petita reparació, poden tornar a fer-se servir.

Les bicicletes les podran reparar tots els qui s’hagin inscrit prèviament. Ho faran durant el taller que tindrà lloc diumenge vinent, 21 de setembre, de 10 a 12 h del matí, amb l’ajuda d’un especialista que alliçonarà als futurs nous propietaris sobre com han d’efectuar la posada a punt. Val a dir que l’Ajuntament de Blanes facilitarà de forma gratuïta tots els recanvis que faci falta perquè puguin dur a terme aquesta operació.


Imatges d'Arxiu: Setmana Mobilitat Sostenible 2013
Una altra possibilitat és que tots aquells ciutadans que ja disposin d’una bicicleta de la seva propietat, però no la utilitzen perquè necessita una posada a punt i/o una reparació, aprofitin aquest mateix taller per fer-ho. En aquest altre cas –en què també és indispensable la inscripció prèvia-, l’assessor els ensenyarà a reparar els vehicles però, per contra, no es facilitaran les peces de recanvi, només s’inclou l’assessorament.

En tots dos casos, doncs, cal que es faci una inscripció prèvia abans del 18 de setembre. Per obtenir més informació, així com per inscriure’s, cal adreçar-se a les dependències del Servei de Medi Ambient, situades al Carrer Ample número 11, 1er pis. També es pot fer telefònicament trucant al 972 379 371, o bé per correu electrònic: mediambient@blanes.cat .

Pedalada Popular 2014

Com dèiem, el Taller de Reparació de Bicicletes es farà diumenge vinent coincidint amb l’acte central que des de fa molts anys s’organitza a Blanes per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Es tracta de la pedalada popular que sortirà a 2/4 d’11 del matí des del Passeig de Mar i que transcorrerà pel nucli urbà del municipi, seguida pels camins dels afores, i tornarà de nou al Passeig de Mar, pels volts de quarts de 12 del migdia.


Per participar a la pedalada, oberta a gent de totes les edats amb l’únic requisit que els més petits vagin acompanyats d’un adult, també cal inscripció prèvia. En aquest cas, les inscripcions es faran el mateix diumenge al matí, a partir de les 10 h i fins l’hora previst per fer la sortida, mitja hora més tard.

Val a dir que durant tot el recorregut, per major seguretat de tots els participants, els ciclistes aniran escortats per agents de la Policia Local de Blanes. Al llarg de tot el trajecte també s’han establert fins a tres punts de concentració per re-agrupar tots els qui s’hagin quedat més enrere i així fer el recorregut amb un grup de ciclistes el màxim de compacte possible.





Data de realització: 09/15/2014 | Data de la darrera actualització: 09/15/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300