Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull fins diumenge la 72a Copa del Rei d’Hoquei Patins


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/26/2015 09:28:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes acull fins diumenge la 72a Copa del Rei d’Hoquei Patins

La competició culminarà diumenge a les tres de la tarda amb la final que serà retransmesa en directe per Esport3, Teledeporte, La Xarxa i TVG

Des d’avui dijous 26 de febrer fins al diumenge 1 de març la Ciutat Esportiva Blanes és la capital de l’estat espanyol de l’hoquei sobre patins al allotjar la 72a edició de la Copa del Rei en aquesta disciplina esportiva. La competició arrenca la tarda d’avui dijous amb els partits que enfrontaran el Liceo amb el Cerceda a les 18’30 h i el Vic amb el Vendrell a les 21 h. El divendres 27 de febrer jugaran el Barça i l’Alcoi a les 18’30 h i el Reus contra el Voltregà a les 21 h.


El dissabte 28 de febrer, a les 19’30 i a les 21’45 h respectivament, es jugaran les dues semifinals per decidir quins dos equips s’enfronten a la gran final. El partit definitiu per destriar el guanyador de la Copa del Rei d’Hoquei tindrà lloc l’endemà diumenge, 1 de març, a partir de les 15 h, i es retransmetrà en directe per Esport3, Teledeporte, La Xarxa i TVG, les quatre televisions que al llarg de la competició aniran alternant diferents emissions dels encontres.


71a Copa del Rei d'Hoquei disputada a Lleida
Fa quatre anys, la Ciutat Esportiva Blanes ja va acollir aquesta mateixa competició quan tot just feia poc temps que s’havia posat en marxa el nou equipament esportiu de la vila. En aquella ocasió el campió va ser el Barça, que es va imposar per 4-2 a la final. Segons els entesos, el FC Barcelona torna a ser el clar favorit per endur-se el títol de la Copa del Rei en la seva 72a edició. Un altre dels equips que aspira a aixecar la copa és el Moritz Vendrell, que defensarà el títol aconseguit consecutivament durant aquests dos darrers anys.


El preu de les entrades per viure en directe la Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins a la Ciutat Esportiva Blanes és de 10 € per a les entrades individuals en cadascuna de les jornades dels quarts de final i les semifinals, mentre que de cara a la final el preu serà de 15 €. Els nens i nenes de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta, i també hi ha abonaments com a opció més econòmica. Un abonament per adults per assistir a tots els partits costa 35 €, mentre que els abonaments per a nois i noies de 6 a 14 anys costen 15 €.







Data de realització: 02/26/2015 | Data de la darrera actualització: 02/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300