Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls de circulació amb motiu dels actes de Setmana Santa.


Camí de tornada


Menú principal



Talls de circulació amb motiu dels actes de Setmana Santa.

Processó de Sant Crist, divendres dia 3 i Cant de l'Àngel, diumenge dia 5.




AVÍS


El proper divendres dia 3 d’abril d’enguany tindrà lloc a la nostra Vila la celebració de la Processó del Sant Crist, per la qual cosa us comuniquem que, des de les 20.30 hores de la nit i fins a la finalització de la Processó, aproximadament a les 24.00 hores de la nit, els següents carrers romandran tancats al trànsit rodat:

Recorregut de la Processó:

Pl. de l’Església >> carrer Nou >> carrer Ample >> pg. de Dintre >> carrer Muralla >> carrer Raval sud >> carrer Raval nord >> pl. Mn. Quer >> pl. de l’Església

Per la qual cosa la circulació rodada quedarà circumstancialment establerta de la següent manera:

1. Els vehicles que circulin en direcció centre població pel pg. Cortils i Vieta no podran accedir al c. Ample per estar tallat a la circulació de vehicles.

2. Els vehicles que circulin per la pl. Sagrada Família/c. Santa Bàrbara no podran accedir al c. Raval nord per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà per c. Salut en sentit c. Jaume Ferrer.

3. Els vehicles que circulin pel c. Roig i Jalpí no podran accedir al c. Ample i se’ls desviarà a l’alçada del c. Mn. Manresa en sentit pg. Pau Casals.

4. Els vehicles que circulin pel c. Esperança no podran accedir a pl. d’Espanya per romandre tancat al trànsit el c. Ample i se’ls desviarà a l’alçada del c. Camadasa en direcció pg. Pau Casals.

Així mateix, el proper diumenge dia 5 d’abril d’enguany tindrà lloc la celebració del Cant de l’Àngel, per la qual cosa us comuniquem que, des de les 11:30 hores del matí i fins a la finalització de l’acte, aproximadament a les 13:30 del migdia, els següents carrers restaran tancats al trànsit rodat:

Carrer Raval nord >> Pl. Mn. Quer >> Pl. de l’Església >> carrer Nou >> carrer Ample >> pl. Dies Feiners

Per la qual cosa la circulació rodada quedarà circumstancialment establerta de la següent manera:

1. Els vehicles que circulin en direcció centre població pel pg. Cortils i Vieta no podran accedir al c. Ample per estar tallat a la circulació de vehicles.

2. Els vehicles que circulin pel c. Roig i Jalpí no podran accedir al c. Ample i pl. d’Espanya per romandre tancat al trànsit des del c. Mn. Manresa fins al c. Ample i se’ls desviarà a l’alçada del c. Mn. Manresa en sentit pg. Pau Casals.

3. Els vehicles que circulin per la pl. Sagrada Família/c. Santa Bàrbara no podran accedir al c. Raval nord per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà per c. Salut en sentit c. Jaume Ferrer.



Blanes, 30 de març de 2015

********************

Avis Setmana Sant 2015.pdfAvis Setmana Sant 2015.pdf





Data de realització: 03/30/2015 | Data de la darrera actualització: 03/30/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300