Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

370 atletes participen al VII Aquatló Popular Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/17/2015 02:06:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANES CLUB370 atletes participen al VII Aquatló Popular Vila de Blanes

La prova que combina natació i cursa a peu la va guanyar Josep Santos, del Reus Ploms, seguit per l’àngles Liam Lloyd i per Aaron Pagès, del Fast Triatlon Club

Diumenge passat al matí la platja del centre de la vila va allotjar el VII Aquatló Popular Vila de Blanes que, novament, va ser un èxit de participació. Un total de 370 atletes d’arreu de Catalunya, i inclús de més lluny, van participar en la prova eminentment popular que combina 400 metres de natació, 4 kilòmetres de cursa a peu i un tercer sector que repeteix els 400 metres de natació.


Sortida individual masculí
Després que l’inici de la prova en individuals masculins es va donar a les 9’30 h del matí, passaven pocs minuts de les 10 h quan van creuar la línia d’arribada els tres primers classificats. La primera posició va ser per Josep Santos, del Reus Ploms, seguit en segon lloc per l’anglès Liam Lloyd, mentre que la tercera plaça la va assolir Aaron Pagès, del Fast Triatlon Club.


Liam Lloyd (2on), Josep Santos (1er) i Aaron Pagès (3er)
El Passeig de Mar va bullir d’activitat des de primera hora del matí, quan els membres de l’organització van començar a instal·lar tots els ingredients que feien falta perquè la prova es pogués desenvolupar amb totes les garanties. Un dels espais que requereix sempre una major preparació és la zona de box, on els atletes poden canviar el seu equipament per passar d’una prova a l’altra, i on es feien els relleus.


Vista general Passeig de Mar - Sortida Individual Masculí
La novetat d’aquesta edició ha estat que es podia participar a nivell individual –en les dues categories de masculí i femení-, o bé en equips de dues persones. D’aquesta manera, es podia combinar que un atleta fes el sector de natació i l’altra el de la cursa a peu. Els equips han estat formats per parelles de categories masculina i femenina, o bé mixtes.


Sortida individual femení i equips
Per últim, val a dir que el Club Triatló Blanes ha destinat 1 € de totes les inscripcions individuals i 2 € de les d’equips a l’Associació ACCU Catalunya, que col·labora en la investigació de malalties inflamatòries intestinals. L’Aquatló Popular Vila de Blanes l’organitza el Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament.


Arribada guanyador, Josep Santos, i traspàs de sectors individual masculíData de realització: 08/17/2015 | Data de la darrera actualització: 08/17/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300