Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 12a Trobada d’Escoles de Dansa a benefici de La Marató de TV3 recull 2.000 €


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2015 05:09:24 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 12a Trobada d’Escoles de Dansa a benefici de La Marató de TV3 recull 2.000 €

En total, a través d’algunes de les activitats que s’han estat fent durant els darrers dies fruit d’iniciatives públiques i privades, s’han recollit més de 10.000 €

Ja fa molt temps que a Blanes es fan cada any nombroses iniciatives per contribuir a recollir fons econòmics per a La Marató de TV3. Una de les més veteranes és la que organitza l’Escola de Dansa Daina comptant amb la col·laboració d’altres centres i acadèmies de ball així com de l’Ajuntament de Blanes. Prova d’aquesta longevitat és que enguany s’ha celebrat la 12a edició de la Trobada d’Escoles de Dansa, coneguda també amb l’adequat nom de Dansa per la Marató.


Dansa per la Marató 2015
La vetllada va tenir lloc diumenge passat a la tarda-vespre al Teatre i, a diferència d’anteriors edicions, va aplegar íntegrament escoles, entitats culturals i centres de ball d’arreu del municipi. La recaptació que es va reunir a través de la venda d’entrades als preus de 8 € i 10 €, ha permès que finalment s’hagin aconseguit destinar un total de 2.000 € per a La Marató de TV3.


Perquè això hagi estat possible, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart Joaquim Ruyra, l’Escola de Dansa Esclat, l’Studio Dance Forum Fitness, l’Escola de Dansa Míriam Beltran, l’Associació de Country Blanes, l’Associació de Dansa Elancé i les ballarines i ballarins del centre organitzador: l’Escola de Dansa Daina. Al llarg de poc més d’una hora, els nois i noies van oferir un espectacle formidable, amb una bona mostra de tot tipus de ritmes i balls que van entretenir el nombrós públic que omplia el pati de butaques.


Així, hi havia des de números que estaven acompanyats de cançons de coneguts musicals teatrals i cinematogràfics, com Footlose o Mary Poppins, fins a balls que s’acompanyaven amb la música d’èxits de plena actualitat, com el darrer treball de la cantant Adele, Hello. Hip hop, dansa clàssica i contemporània, popular catalana i country, entre d’altres, també van ser presents a través de les intervencions dels ballarins i ballarines de totes les edats.

Més de 10.000 € recaptats a Blanes a través de diverses iniciatives

Sumant algunes de les principals activitats que s’han estat organitzant durant els darrers dies per a La Marató de TV3, a Blanes s’han recaptat més de 10.000 €. Els dos esdeveniments que han recollit les majors quantitats han estat la III Canicros i Cursa Popular de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, així com el festival Dansa per la Marató, amb 2.200 € i 2.000 € recaptats respectivament.


Molt significatius també han estat els 1.500 € aconseguits per l’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva, que van reunir aquesta quantitat amb diverses activitats lúdico-esportives. Una de les més concorreguda va ser la classe de zumba per a gent de totes les edats acompanyada d’un parc d’infables per a la mainada que es va fer el dissabte dia 12 al Passeig de Mar.


Salutació Final de tots els/les participants
Per la seva banda, el col·lectiu de diverses entitats que van sumar esforços per fer possible un any més el Pessebre Vivent representat el passat cap de setmana, van aconseguir aplegar 825 €. Aquesta dotzena edició l’ha organitzat de nou l’Associació de Veïns de Raval, comptant amb el suport de l’AVV Sa Carbonera i l’Ajuntament de Blanes, principalment.


Representants de les escoles i entitats en la benvinguda inicial
Altres entitats i ens que han fet front comú per contribuir a La Marató de TV3 han estat l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales; la Biblioteca Comarcal; diversos centres escolars; Rotaract Club Es Portell; l’Oficina de Català de Blanes i el Cor de Cambra Sota Palau, entre d’altres.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/23/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300