Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per la “Color Blanes X Runners”, el nou esdeveniment esportiu i lúdic de la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2016 08:52:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BLANES X RUNNERSTot a punt per la “Color Blanes X Runners”, el nou esdeveniment esportiu i lúdic de la Costa Brava

La cursa es farà el diumenge 10 de juliol, està oberta al públic de totes les edats, que podrà lluir la pols de colors que els aniran llençant a ritme de música, i finalitzarà amb una festa

A Blanes ja està tot a punt perquè diumenge vinent, 10 de juliol, tingui lloc la primera edició d’un esdeveniment que s’ha preparat amb molta il·lusió perquè tingui continuïtat al llarg dels propers anys. Es tracta de la Color Blanes X Runners, la nova cursa que neix sota el paraigües de la marca esportiva i turística Blanes X Runners.


Esportistes de Blanes en una cursa de colors
La marca la van impulsar l’any passat de manera conjunta l’Ajuntament de Blanes i les tres entitats esportives de referència en aquest àmbit al municipi: Club Triatló, Centre Excursionista i Grup Fondistes. Amb motiu del segon any de l’experiència, s’ha volgut fer un pas més organitzant un esdeveniment que estigui a cavall entre la festa i l’esport.

Color Blanes X Runners: la cursa corporativa de la marca

La Color Blanes X Runners vol ser la cursa corporativa que representi la marca, en la línia dels esdeveniments esportius que tant d’èxit han tingut durant els darrers anys arreu del món en ciutats com Barcelona, París, Roma, Amsterdam, Chicago o Los Angeles. A Blanes tindrà lloc diumenge vinent a partir de les 7 del vespre, i s’espera que pugui atreure una gran quantitat de participants.

Sortirà des del Passeig de Mar per iniciar un recorregut en un circuit urbà de 5 kilòmetres d’allargada, que els participants faran de manera molt festiva i lúdica mentre se’ls van llençant pols de diversos colors a ritme de música. El final s’allotjarà a l’antic Camp de Futbol d’Els Pins, amb una festa de cloenda per a tots els runners amenitzada per un DJ.

Inscripcions obertes per participar en la Color Blanes X Runners

Tothom que tingui ganes de participar en la Color Blanes X Runners s’hi pot inscriure on line a través del següent enllaç: www.blanes.cat/blanesxrunners. Fins al moment, ja hi ha més de 700 inscrits, i val a dir que se’n podran seguir fent fins el mateix diumenge, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.500 persones.

Donat el caràcter lúdic i festiu, en aquest tipus de curses solen haver-hi molts nens i nenes que les gaudeixen especialment. Ara bé, cal tenir en compte que els menors que participin hauran d’anar acompanyats per un familiar o adult responsable, que també haurà d’estar correctament inscrit en la prova. Es poden fer inscripcions on line al preu de 6 € fins el proper divendres 8 de juliol a les 12 h del migdia. A partir de llavors es faran presencialment al Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, el lloc de sortida de la cursa: el dissabte de 17 a 20 h i el mateix diumenge, el dia en què es disputarà, de 17 a 18’30 h al preu de 8 €.


El pagament de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, així com altres ingredients que són sorpresa. La sortida es farà des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, farà un recorregut de 5 Kilòmetres per diferents barris del municipi i finalitzarà a l’antic Camp de Futbol d’Els Pins, un espai a l’aire lliure on la jornada es tancarà amb una festa amenitzada amb música a càrrec d’un DJ.

Pols de colors aptes per a persones al·lèrgiques

Les persones al·lèrgiques poden participar sense problema, ja que el tipus de pols de colors que s’anirà llençant al llarg del recorregut és innocu. La seva composició és de midó de blat de moro (99%), colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Amb tot, si hi ha algun participant que sap que té una certa sensibilitat a la pols, es recomana que prengui mesures per evitar qualsevol irritació, com per exemple protegir-les les vies respiratòries i els ulls.

D’altra banda, perquè l’efecte dels colors pugui lluir més sobre la indumentària, es recomana anar vestit de color blanc. Al ser natural el tipus de pols que s’utilitza, es poden produir coloracions temporals en certes parts del cos, com per exemple als peus, cabells, palmells de la mà, etc. Per aquest motiu, es recomana especialment a les persones amb cabells tenyits que el protegeixin, i es recorda que, després de diversos rentats, els efectes desapareixen.


Un altre consell pràctic és que, si es vol accelerar la desaparició dels tints naturals de colors, cal untar-se la pell amb crema hidratant prèviament a l’inici de la cursa. Per recollir els dorsals i el kit del participant, es podrà fer el dissabte 9 de juliol de 17 a 20 h i el diumenge 10 de juliol de 17 a 18’30 h. Tots dos dies en el mateix indret: el Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, d’on sortirà la Color Blanes X Runners.

La data per posar en marxa la Color Blanes X Runners s’ha triat considerant que la calor encara no és massa intensa, i és ara quan la vila està escalfant motors de cara a l’esdeveniment central que es viu a Blanes durant l’estiu i al llarg de l’any: el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Aquest any el cel també s’omplirà de colors durant les cinc nits en què es disputarà, del 22 al 26 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna.

Per a l’organització de la Color Blanes X Runners també es compta amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona, i la col·laboració de l’empresa Montal.

Data de realització: 07/06/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300