Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 1a “Color Blanes X Runners” celebrada ahir supera totes les expectatives, amb més de 1.500 corredors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/11/2016 09:14:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BLANES X RUNNERSLa 1a “Color Blanes X Runners” celebrada ahir supera totes les expectatives, amb més de 1.500 corredors

El nou esdeveniment lúdic i esportiu de la Costa Brava, on els participants llueixen pols de colors que els llencen a ritme de música, va tancar inscripcions més d’una hora abans que comencés

La tarda-vespre d’aquest passat diumenge es va tenyir de color, música, esport i festa a través de la primera edició de la Color Blanes X Runners, el nou esdeveniment esportiu i lúdic de la Costa Brava que ha començat amb molt bon peu la seva singladura. Una de les primeres mostres d’aquest èxit és que es van haver de tancar les inscripcions més d’una hora abans que s’arribés al topall. Per això, va haver participants que no van poder lluir dorsal.


Animació prèvia a la sortida - Fotografies: Javier Calvete
D’aquesta manera, les més de 1.500 persones que finalment van fer la cursa van poder experimentar per primera vegada a Blanes una de les activitats a cavall entre l’esport i la festa que darrerament està causant sensació arreu del món. La nova cursa de Blanes ha nascut sota el paraigües de la marca esportiva turística Blanes X Runners, que aplega les tres entitats de referència en aquest àmbit –Club Triatló, Centre Excursionista i Grup Fondistes-, així com l’Ajuntament de Blanes.


Sortida de la 1a Color Blanes X Runners
Aquest 2016 ha estat el segon any consecutiu en què s’ha impulsat la marca, que va ser creada per representar totes les activitats que es realitzen a Blanes relacionades amb l’atletisme, el triatló, les caminades i el senderisme. Per difondre la nova marca, una de les primeres accions que es va impulsar al 2015 va ser la creació d’un calendari que aplega les proves que es fan durant tot l’any.


Arribada del primer gruix de corredors i corredores
Ara, la Color Blanes X Runners ha nascut per ser la cursa corporativa que representa la marca. La prova va sortir des del Passeig de Mar i va fer un recorregut per un circuit urbà de prop de 5 km d’allargada, i transcorregué per diversos barris del municipi. Al llarg del recorregut, els membres de les tres entitats esportives es van encarregar de tirar la pols de diversos colors als participants.


Així, el primer punt on es va llençar el color vermell va ser a la Biblioteca Comarcal, encarregant-se d’aquesta tasca el Grup Fondistes Blanes. Després, a la rotonda del barri de La Plantera que dóna accés a l’Escola Napoleó Soliva, els membres del Centre Excursionista Blanes van tirar pols de color verd. Per la seva banda, el Club Triatló Blanes es va encarregar de la pols groga al Passeig de S’Abanell.


El punt d’arribada i finalització de la cursa va ser l’antic Camp de Futbol d’Els Pins, on els membres de les tres entitats plegades van llençar el darrer ingredient de la barreja: pols de color lila. Els corredors i corredores havien de passar per un passadís on, inevitablement, acabaven lluint sobre la roba tots els colors barrejats.

Festa de Cloenda amb Música, Regals i Sorpreses

Un cop arribats al seu destí, els participants van poder continuar gaudint de l’esdeveniment amb una festa de cloenda on encara hi va haver més gresca i bon ambient. Això és perquè els esperava un escenari des d’on un DJ va estar fent una sessió de música, a l’hora que se’ls va estar llençant obsequis i regals-sorpresa. També se’ls va oferir refrescos i avituallament per reposar forces.


La pols que es va tirar durant la cursa era apte perquè hi poguessin participar persones al·lèrgiques, ja que era innòcua. La seva composició era de midó de blat de moro (99%), mentre que la resta eren colorants sense productes químics (0’5%) i perfum (0’5%). Tot i així, es va desplegar un pla de seguretat en previsió que hagués d’atendre’s algun tipus de situació sanitària, i el seguiment de la cursa va comptar amb el suport tant de la Policia Local com de Protecció Civil de Blanes.

Data de realització: 07/11/2016 | Data de la darrera actualització: 07/19/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300