Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls de circulació amb motiu de la XXXI Cursa Mar i Murtra.


Camí de tornada


Menú principalTalls de circulació amb motiu de la XXXI Cursa Mar i Murtra.

des les 9.30h fins les 12.30h


AVÍS
Com cada any, el pròxim dia 13 de gener d’enguany es celebrarà la cursa Mar i Murtra, per la qual cosa us informen que des de les 9:30 hores del matí i fins a les 12:30 hores, aproximadament, anirem fent talls de circulació de forma esglaonada en els carrers que formen el recorregut de la Cursa i en els següents carrers:

1. L’av. Joan Carles I, en el tram comprés entre la carretera GI-682 i la rotonda de la pl. De l’Escorxador, restarà tallat al trànsit de vehicles en sentit centre urbà, fins i tot per el transport públic.

2. També hi haurà afectació del transport públic des de Plaça Catalunya direcció al Port.


RECORREGUT DE LES CURSES:

20 KM.

Sortida a les 09:30 hores del Passeig Pau Casals >> Passeig Cortils i Vieta >> Plaça Catalunya >> Pg de la Marina >> Pg. de s’Abanell (zona peatonal) >> C. Mercè Rodoreda >> Av. Vila de Madrid fins a Tennis Blanes >> camins marge vora riu Tordera >> Depuradora de Blanes >> GI-682 (fins a Burguer King) >> Veïnat Mas Cremat GI-600 >> Camí antic Gros Mercat (Padel) direcció Molí Vell >> bosc d’en Rabassa >> camins del Vilar >> C. Mas Borinot >> C. Alhambra >> Av. Joan Carles I (creuen el pont elevat) >> C. Salut >> C. Jaume Ferrer (creuar) >> C. Raval sud >> C. Muralla >> accés zona peatonal del passeig de Mar (sentit port).

10 KM.

Sortida a les 10 hores del Passeig Pau Casals >> Passeig Cortils i Vieta >> Plaça Catalunya >> Pg de la Marina >> Pg. de s’Abanell (zona peatonal) >> C. Mercè Rodoreda >> Av. Vila de Madrid fins a Tennis Blanes >> camins marge vora riu Tordera >> Depuradora de Blanes >> GI-682 (fins als Karts) >> Per sota de la GI-682 agafa els camins direcció a Tenis SAFA >> Travessar la Ctra. De Malgrat >> Camins de sorra fins a sortir al carrer Colón (costat Càmping SOLMAR) >> Carrer Colón >> Carrer Mercè Rodoreda >> Passeig S’Abanell per sobre del Passeig de vianants >> tot el passeig de vianants fins arribar al Passeig Cortils i Vieta amb Passeig Pau Casals.


Per a més informació podeu trucar al telèfon de la Policia Local de Blanes 972 358 666 / 092

Gràcies per la vostra col·laboració.Data de realització: 01/09/2017 | Data de la darrera actualització: 01/08/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300