Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, capital del futur del bàsquet professional a Catalunya aquests dies amb el primer ‘Open Day’


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/14/2019 12:01:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes, capital del futur del bàsquet professional a Catalunya aquests dies amb el primer ‘Open Day’

Dissabte i diumenge la Ciutat Esportiva Blanes allotja una experiència pionera, el tret de sortida de la temporada junior, amb 32 equips masculins i femenins del millor bàsquet català

La Ciutat Esportiva Blanes allotja aquest cap de setmana l’edició inaugural de l’Open Day en categoria femenina i masculina del Campionat de Catalunya Júnior Preferent. Es tracta d’una experiència pionera i única fins ara ja que, la totalitat de la primera jornada de la temporada 2019-2020, el tret de sortida de la competició, s’està jugant concentrat en seu única, més concretament a les pistes Blava i Vermella de la Ciutat Esportiva Blanes.


Open Day de la FCBQ a la Ciutat Esportiva Blanes
Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres empreses i institucions, aquesta nova activitat s’ha encetat avui dissabte amb els partits dels equips femenins, i continuarà demà diumenge amb els encontres dels equips masculins. Són un total de 32 equips -16 masculins i 16 femenins-, la qual cosa signifiquen prop de 380 jugadors i jugadores que estan formant part d’un apassionant debut competitiu.

Unes 2.000 persones assistiran a l’Open Day de Blanes

El millor bàsquet català de la categoria junior s’està donant cita a Blanes durant aquest cap de setmana, i en aquest sentit des de l’organització s’ha avançat que les previsions són que s’acostin a la Ciutat Esportiva Blanes uns 2.000 espectadors. Hi ha quatre franges horàries amb activitat simultània, i s’hi celebraran vuit partits per dia que estan configurant un esdeveniment sense precedents.


La categoria júnior preferent ha estat i continua essent el futur del bàsquet professional a Catalunya. La majoria dels jugadors i jugadores que actualment juguen en equips professionals s’han format en els seus respectius clubs d’origen en aquestes categories. Per això, compta amb esportistes que participen amb freqüència a campionats de seleccions autonòmiques, així com a Europeus i Mundials de formació.

Les dues jornades d’avui dissabte i demà diumenge inclouen sengles dinars institucionals amb presència de l’alcalde de Blanes i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, així com del Consell Comarcal de la Selva, Serveis Territorials d’Esports de la Generalitat, i representants de la Junta directiva de la Federació Catalana de Basquetbol. Hi participarà una representació dels clubs assistents, que rebran un detall commemoratiu d’aquesta primera edició de l’Open Day Júnior Preferent 2019-2020.


El regidor d'Esports, Pere Lopera, amb el
president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril
Les càmeres de televisió de La Xarxa també tindran protagonisme a l'Open Day 2019 i, dins els acords de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), retransmetran en directe dos partits: el duel femení entre el Barça CBS i el Femení Maresme Coelmin-Bàsquet Sant Pol (dissabte 14 a les 7 de la tarda) i l'enfrontament masculí que mesurarà les forces de Barça i Catalana Occident Manresa A previst per diumenge 15 a 2/4 d’1 del migdia. Aquests partits es podran seguir a través de LA XARXA, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma XALA!.



Data de realització: 09/14/2019 | Data de la darrera actualització: 09/14/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300