Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrenarà el 25 de juny la 6a edició de ‘Cinema als Barris’, que inclou sis films gratuïts fins al 13 d’agost


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/21/2024 10:37:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes estrenarà el 25 de juny la 6a edició de ‘Cinema als Barris’, que inclou sis films gratuïts fins al 13 d’agost

Es projectaran ‘20.000 especies de abejas’, ‘Spiderman: creuant el multivers’, ‘A todo tren I, ‘El hotel de los líos’, ‘Super Mario Bros’ i ‘Jurassic World: Dominion’ els dimarts a les 22 h

Aquest estiu l’Ajuntament de Blanes repetirà una experiència que des del primer any ja va resultat tot un èxit, i que des de llavors cada estiu no falta mai com una cita molt esperada a totes les agendes d’arreu del municipi. Aquest 2024 arribarà ja a la sisena edició, repetint la fórmula que l’ha fet tan popular entre petits i grans.Cinema als Barris 2023
Estem parlant del cicle ‘Cinema als Barris’, que proposa poder gaudir d’un dels plaers que ens depara cada any l’estiu: passar la nit a l’aire lliure, contemplant les estrelles i prenent la fresca que compensa la calor passada durant les hores diürnes. Això si, afegint-hi un plus que fa la proposta més atractiva: la possibilitat de poder visionar una pel·lícula amb tota la qualitat d’una sala comercial.L’activitat està organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Aquest 2024 ‘Cinema als Barris’ es farà els mesos de juny, juliol i agost. Totes les sessions són gratuïtes, i les pel·lícules s’han estrenat durant els darrers anys, principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics, per a totes les edats, facilitant també passar una estona entretinguda.La regidora de Participació Ciutadana, Estefanía Romero, amb representants
de les diferents Associacions de Veïns i Veïnes que participen en l'experiència
Per celebrar l’inici d’un nou cicle de ‘Cinema als Barris’, representants de les diferents Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes que participen en l’experiència s’han trobat amb la regidora de Participació Ciutadana, Estefanía Romero, per compartir una fotografia de família. L’han fet mostrant un pòster en gran format del cartell que promou els films que es podran veure l’estiu d’aquest 2024.

6è Cinema als Barris amb sis pel·lícules infantils i familiars

Les sis sessions d’aquest 2024 tindran lloc cada dimarts a les 10 de la nit, i el cicle s’encetarà a partir del proper 25 de juny, l’endemà que haurà acabat el pont de Sant Joan. Les següents projeccions s’han programat setmanalment, llevat de les dues darrers setmanes del juliol, en què no n’hi haurà perquè coincideix amb la celebració dels actes de la Festa Major de Santa Anna, que celebrarem enguany del 22 al 28 de juliol.Així, després de la sessió de la setmana vinent, el proper mes de juliol aquest mes hi haurà ‘Cinema als Barris’ els dies 2, 9 i 13, i després es reprendran a l’agost amb dues sessions més: els dies 6 i 13. De les sis pel·lícules que han triat les associacions de veïns n’hi ha tres doblades al català: el 2 de juliol, així com els dies 6 i 13 d’agost. Pel que fa al tipus de pel·lícules que s’oferiran, igual que ja s’ha fet en anteriors edicions, n’hi ha dues en format de dibuixos animats o, més pròpiament dit, rodats amb tècniques d’animació que els avenços cinematogràfics han perfeccionat al mil·límetre.

Els films d’animació són ‘Spiderman: Creuant el multivers’ el 2 de juliol, i ‘Super Mario Bros’ el 6 d’agost. Les altres quatre són amb actors i actrius ‘de carn i ossos’, generalment de tall còmic, però que també conviden a una certa reflexió. Són ’20.000 especies de Abejas’, ‘A todo tren I’, ‘El Hotel de los Líos’ i ‘Jurassic World: Dominion’Cada any canvia l’indret a l’aire lliure on s’ofereixen les projeccions, amb l’objectiu que tots els veïnats d’arreu del municipi puguin gaudir de l’experiència. Aquest 2024 les sis localitzacions són a la Plaça de Davant la Biblioteca Comarcal (Racó d’en Portas, Els Pins i La Plantera); la Pista de Mas Florit (Mas Florit-Ca la Guidó); el terreny del costat del ‘Decathlon (Pla Parcial Costa Brava-Carretera de Lloret-La Pedrera); Plaça Molina (Quatre Vents-Els Pavos); Plaça del Cedre (Residencial Blanes) i la Plaça dels Dies Feiners (Dintre Vila).


Dia i HoraTítol Pel·lículaLloc
Dimarts 25 juny – 22 h‘20.000 especies de abejas’Plaça davant Biblioteca (Racó d’en Portas)
Dimarts 02 juliol – 22 h‘Spiderman: creuant el multivers’Pista Mas Florit
(Mas Florit)
Dimarts 09 juliol – 22 h‘A todo tren I’Terreny costat Decathlon
(Pla Parcial Costa Brava)
Dimarts 16 juliol – 22 h‘El hotel de los líos’Plaça Molina
(Quatre Vents)
Dimarts 06 agost – 22 h‘Super Mario Bros’Plaça del Cedre (Residencial Blanes)
Dimecres 13 agost – 22 h‘Jurassic World. Dominion’Plaça dels Dies Feiners
(Dintre Vila)Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/21/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300