Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avís tall carrer Vila de Lloret amb Mas Cateura


Camí de tornada


Menú principalAvís tall carrer Vila de Lloret amb Mas Cateura

Noticia publicada a la web el 01/19/2011
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !
A  V  Í  S


Amb motiu de les obres d’arranjament que s’han de fer al carrer Vila de Lloret amb Mas Cateura, us comuniquem que a partir del dia 24 de gener, es procedirà a tallar la circulació de vehicles al tram comprés del carrer Vila de Lloret que va des de la cantonada d’aquest carrer amb el carrer Mont-Ferrant i fins a la cantonada amb el carrer Mas Palou. Per aquest motiu hi hauran restriccions de trànsit i modificacions de sentits de circulació existents .

Hi haurà un seguit de senyalització circumstancial i d’orientació que ens indicarà com queda la circulació rodada.  Com a resum us podem dir que:

1. El carrer Vila de Lloret restarà tallat al trànsit, en el tram comprés des de la cantonada amb el carrer Mont-Ferrant i fins a la cantonada amb el carrer Mas Palou. La duració del tall serà aproximadament de dues setmanes.

2. L’accés al carrer Mont-Ferrant es podrà continuar fent com fins ara. Es a dir,         des de la rodonda de l’escorxador direcció al carrer Vila de Lloret i fins al carrer Mont-Ferrant.

3. Els veïns residents en el carrer Vila de Lloret passat el carrer Mont-Ferrrant, hauran d’accedir al carrer Vila de Lloret pel carrer Mas Palou.

4. Els veïns que tinguin el garatge a Trav. Mas Cateura hauran de treure el vehicle el dia 24 de gener abans de les 9 hores, ja que l’accés a Trav. Mas Cateura quedarà afectat per les obres.

5. La sortida de vehicles del veïnat de Mont-Ferrant s’haurà de fer pel carrer Paradís, ja que tal com hem indicat anteriorment el carrer Vila de Lloret restarà tancat al trànsit a partir del carrer Mont-Ferrant.


Us demanem que informeu d’aquests  nous itineraris i sentits de circulació als vostres veïns, proveïdors i clients. Així mateix us donen les gràcies per la vostra col·laboració.

Per a més informació podeu trucar al telèfon de la PL de Blanes: 972.35 86 66
Data de realització: 01/19/2011 | Data de la darrera actualització: 01/19/2011

© Ajuntament de Blanes

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300