Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomas

www.blanes.cat

Agenda: 20 FESTA DELS CONTES DE SANT JOAN.


Camí de tornada


Menú principal20 FESTA DELS CONTES DE SANT JOAN.

Fechas

29 Junio 2024
Horarioa les 6 de la tarda
LugarJardí Botànic Marimurtra

Amics Joan Petit- Nens amb Càncer Fundació

La vetllada tindrà lloc la tarda del dissabte dia 29 de juny a les 6 de la tarda, i se celebra al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra.

Hi ha una tradició que ja no falta mai a les agendes de vilatans i visitants, que la tenen ben retinguda al seu cor. Es tracta de la Festa dels Contes de Sant Joan, que enguany arriba a la 20 a edició, i se celebra al Templet de Linné, un dels racons més emblemàtics del Jardí Botànic Marimurtra, que col·labora amb l'esdeveniment des de fa anys amb la preparació de la festa i gestionant l'entrada solidària per als espectadors de manera telemàtica o prèviament amb la venda a la recepció del Jardí Botànic.

Festa dels Contes de Sant Joan 2024L'organitza els Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació, i l'objectiu és alhora recaptar diners, difondre informació sobre els serveis d'atenció i investigació que realitza, tant per a la mainada que està hospitalitzada rebent tractament, com per als seus familiars.

Ho fa a través d'una entretinguda sessió de contes a càrrec de voluntaris i voluntàries del poble, rondallaires i convidats especials, molt coneguts pel públic en general, i que esdevenen la sorpresa de la vetllada.

A banda de tots aquests ingredients, cal dir que la Festa dels Contes de Sant Joan sempre compta amb altres al·licients afegits que fan que els seus protagonistes, petits i grans, passin una estona molt entretinguda.

Una hora de contes, música i animació


La 20a Festa dels Contes de Sant Joan tindrà lloc el dissabte dia 29 de juny, s'obrirà mitja hora abans de les 6 de la tarda la porta d'accés d'esdeveniments que dona al tercer jardí per arribar de manera més directa al Templet de Linné.


La sessió començarà a les 6:00 i està previst que s'allargui durant una hora, per finalitzar tot plegat a les 7.00h. Això és perquè, després de la sessió de contes i música, la vetllada es tanca amb un berenar amb coca i refrescos cedits per col·laboradors diversos. També hi ha obsequis i altres sorpreses.Per accedir des del centre de Blanes fins al Jardí Botànic Marimurtra els qui no disposin de transport privat tenen la possibilitat d'arribar-hi utilitzant els autobusos o trenet que surten des de la Plaça Catalunya cada ½ hora, i que fan una sola aturada a la zona del Port abans d'emprendre la pujada.


Amics Joan Petit-Nens amb Càncer Fundació compta amb el suport incondicional del Jardí Botànic Marimurtra, que col·labora amb l'organització i amb el preu de l'entrada solidària a la festa dels contes de 6 € per a infants i 10 € per adult, inclourà un petit berenar al final de l'esdeveniment i permetrà fer una visita lliura un altre dia a escollir fins al 30 de setembre del 2024 del Jardí Botànic Marimurtra.

Hi col·labora el Jardí Botànic Marimurtra, la Fundació Carles Faust, l'Ajuntament de Blanes, la Parròquia Santa Maria, voluntaris i altres empreses i institucions.

Actor convidat a explicar comptes: pendent de confirmar.Aitor Roger

Aitor RogerAMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER FUNDACIÓ
correu@joanpetit.net
www.joanpetit.net
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/27/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300