Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

CÀPSULES FORMATIVES PER LA RESTAURACIÓ i SECTOR DE L'ALIMENTACIÓ


Camí de tornada


Menú principal



CÀPSULES FORMATIVES PER LA RESTAURACIÓ i SECTOR DE L'ALIMENTACIÓ

Resultado de imagen de logo blanes
Gluten Free


Blanes aposta per ser una Vila Gluten Free

L’Ajuntament de Blanes i l’Associació Celíacs de Catalunya han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar el creixement econòmic a la ciutat i assolir un posicionament internacional que contribueixi a fer de Blanes i els seus establiments -de venda de productes alimentaris i restauració- una marca de reconeguda qualitat. Aquest acord demostra, una vegada més, la voluntat de construir una vila inclusiva i solidària, a l’hora que afegeix un segell de qualitat que contribueixi a ser un atractiu més per als visitants.

Dins del marc de les campanyes de Promoció de la Ciutat, el consistori blanenc vol aportar un valor afegit i posicionar el municipi com una Vila Gluten Free. Es tracta que les persones que pateixen aquesta malaltia sàpiguen que aquí hi ha tota una sèrie d’establiments on poden anar a comprar o dinar amb la seguretat i tranquil·litat que s’adapta a les seves necessitats.

Podeu veure tota la notícia
aquí.


Aprofitant aquest fet, s'han organitzat 3 càpsules formatives dirigides a tots els negocis i empreses de Blanes relacionats amb l'alimentació i la restauració, que són les següents:

Càpsula formativa "Aprèn a crear menús sans i nutritius"
(Dimecres 19 d'octubre de les 16.00h a les 20.00h)

Temari: En aquest taller aprendràs a combinar eficaçment totes els diferents tipus d'aliments i coneixeràs les quantitats adequades de consum per a cada tipus d'aliment. I, sobretot, aprendràs noves idees de plats i menús per a fer una cuina de gran qualitat pel que fa al seu component saludable. Molt clients teus valoraran molt positivament que puguis oferir una cuina realment sana i saludable, i els celíacs agrairan la varietat d'oferta.

Destinataris:
 Persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dia:
 Dimecres 19 d'octubre

Hora: 
De 16h a 20h

Lloc:
 Edifici de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (al costat de la ITV de Blanes - Veure ubicació)

Requisits: 
És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!


Càpsula formativa "Aprèn a gestionar professionalment les comandes entre sala i cuina"
(Dimecres 26 d'octubre de les 16.00h a les 20.00h)

Temari: En aquest taller aprendràs a gestionar professionalment les comandes entre sala i cuina, de manera que t'evitaràs de cometre molt errors: servir tard i fred el menjar als teus clients, apuntar malament les comandes o transmetre-les malament a la cuina, tenir malentesos i discussions a la cuina, evitar la confusió dels cambrers a l'hora de servir, donar imatge als clients de molt poca professionalitat. En resum, tot un conjunt de coses que és imprescindible que sàpigues com a professional que ets d'aquest sector, i les pautes per garantir un servei que transmeti al client celiac seguretat.


Destinataris:
Persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dia:
 Dimecres 26 d'octubre

Hora: De 16.00h a les 20.00h

Lloc:
 Edifici de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (al costat de la ITV de Blanes)

Requisits:
 És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!



Càpsula formativa "Restauració sense gluten una veritable oportunitat per al teu negoci"
(Dimecres 2 de novembre a les 17h)

Temari: Sabies que el 10% de la població és celíac, al·lèrgic o sensible al gluten. Afecta a 1 de cada 10 clients que puguis tenir, pel que és en una oportunitat de negoci pel teu establiment que un client amb aquesta condició pugui triar un lloc on hi pot anar a menjar o comprar sense cap tipus d'inconvenient per a ell. Per aquest motiu és molt important que aprenguis com complir amb tota la normativa europea d'al·lergògens en el teu establiment,  com manipular els aliments i evitar la contaminació encreuada aplicant protocols per assegurar la seguretat alimentària en productes sense gluten, i la declaració d’al·lèrgens: un requisit indispensable.

Per altre costat, Carlos Milán, d’Alatria Sense Gluten, amb una llarga trajectòria professional, amb més de 15 anys de recorregut per algunes de les cuines més prestigioses: Sant Pau Tòquio, Via Veneto, Martín Berasategui, Mugaritz, Sant Pau Sant Pol, Racó d’en Freixa, etc. i que coneix molt bé aquesta afecció perquè li van declarar la celiaquia quan encara no havia fet l’any d’edat, farà una demostració pràctica (showcooking) de com es pot treballar a la cuina amb totes les garanties.




Destinataris:
 A persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dia:
 Dimecres 2 de novembre

Hora:
 De 17h a 20:30h

Lloc:
 Biblioteca Comarcal de Blanes

Requisits:
 És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!

Organitza: Amb el suport de:
Resultado de imagen de ajuntament de blanes Resultado de imagen de celiacs de catalunya




Per a més informació:
Ajuntament de Blanes
Promoció de la Ciutat
T. 972 35 82 60
lluiscampderrich@blanes.cat





Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/13/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300