Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

79 Travessia Popular del Port de Blanes

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principal79 Travessia Popular del Port de Blanes


CLASSIFICACIÓ I DIPLOMES DELS PARTICIPANTS


PARTICIPACIÓ

1. La travessia té una distància de 800 metres aproximadament. La sortida serà des de la platja gran del centre de la Vila, i l’arribada, al mateix lloc, sent un circuit circular davant la badia de la platja gran (havent creuat la línia d’arribada que hi haurà marcada a la sorra). La participació és oberta a tothom, sigui o no federat


2. InscripcióVEURE LLISTAT D'INSCRITS

- Els drets d’inscripció són per nedador o nedadora. Si la inscripció es realitza per internet són 5€ i si es realitza presencialment són 6€, independentment de la categoria, sense que en cap cas la inscripció quedi formalitzada si no es compleix aquests requisits.

- Sota cap concepte la quantitat satisfeta per dret d’inscripció serà retornada.

- Els nens menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats el dia de la travessia per un adult responsable. Tant l’adult com el menor hauran d’estar correctament inscrits a la prova.

- Les inscripcions es poden fer per:

A. Per internet a partir del 3 de juliol de 2023 i fins divendres 4 d’agost de 2023 a les 12h, o fins al límit de participació establert a 400 persones.

B. Presencialment el mateix dia de la prova de 8.00 hores a 9.30h al davant de l’escenari del Monument a La Sardana al passeig de Mar, o fins al límit de participació establert a 400 persones.

- Nota: Si a partir de les 9.45h s’han esgotat els 400 dorsals i encara hi ha participants inscrits per internet que no han recollit el seu, l’organització pot decidir com actuar en relació a les places lliures.

3. Recollida Kit de participació
- Els participants que hagin realitzat la inscripció per internet podran recollir el kit de participació des de les 8.00 hores a les 9.30h davant de l’escenari del Monument a La Sardana al passeig de Mar . Caldrà presentar el DNI.
- Als participants que realitzin la inscripció presencialment se’ls lliurarà el kit de participació en el mateix moment.
- El kit de participació, que es lliurarà a tots els nedad@rs, és un barret de bany amb el número de participació, que cal portar durant la prova, i un xip, així com una bossa per si es vol fer servir el servei de guarda-roba.
(Al finalitzar la prova el xip s'ha de retornar, en cas contrari es reclamarà al participant que l'aboni - 12€)


4. Servei de guarda-roba
L’organització disposarà d’un servei de guarda-roba a prop de la sortida/arribada de nedadors (Platja gran centre), de 8.00h a 9.30h.

5. El control anirà a càrrec de l’organització. La seva decisió serà inapel·lable. El delegat de cada club, així com els nedador@s de clubs independents hauran d’acatar estrictament les ordres que dictin els membres de l’organització.


6. No es pot nedar amb cap mena de material auxiliar que ajudi la flotació o propulsió del nedador. Serà motiu de desqualificació.
Nota: Preguem que aquelles persones que portin material alternatiu per protegir la vista o ajudar la respiració, s'assegurin que té les característiques tècniques per realitzar una travessia amb seguretat.7. L’organització es reserva el dret de suspendre la travessia per qualsevol inclemència aliena a l’organització.

8. Cada club i els delegats acreditats que els representin, així com els nedadors independents, es faran responsables de l’ordre, disciplina i seguretat dels mateixos nedadors.


SORTIDA I RECORREGUT9. L’organització recomana als clubs o a qualsevol dels participants no inscriure-s’hi si no han demostrat la capacitat necessària per efectuar la travessia i subratlla l’obligació d’acceptar els punts referents a la seguretat.

10. En cas que la travessia s’anul·lés per raons de meteorologia (mal temps, mal estat del mar, presència de meduses) i/o alienes a l’organització s’ajornaria per al dia 16 d’agost a la mateixa hora.

11. Aquesta activitat està coberta per la pòlissa d’assegurança subscrita per l’Ajuntament de Blanes.HORARI La sortida serà a les 10 h.

CATEGORIES
Open masculina
Open femenina
Open especial
Open no binari

CLASSIFICACIONS I PREMIS
El lliurament de premis i l’esmorzar pels nedadors es farà a les 11.15 h aproximadament davant l’escenari del Monument La Sardana al Passeig de Mar. Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de les categories OPEN. També per al primer Local Masculí i Femení, així com per al més Gran i per al més Petit de la categoria Masculina i Femenina, i menció Especial (primer participant amb discapacitat) i primer participant en la categoria no binari (Aquesta categoria es valorarà a partir de 10 participants. Amb menys inscrits, es preguntarà a les persones en quina categoria, masculina o femenina, volen competir).

. S’entregarà un record a tots els participants. Les classificacions es podran consultar a www.blanes.cat/esports a partir del dia 16 d’agost.

NOTES D’INTERÈS PER ALS NEDADOR@S PARTICIPANTS I DELEGATS

- L’organització no es responsabilitza dels accidents que puguin succeir als nedador@s durant la travessia.
- La classificació i el control aniran a càrrec de l’organització
- L’organització prega als participants que per al bon desenvolupament de la travessia observin el compliment de tot el que s’ha anunciat i del exposat en el reglament de la “79a Travessia Popular del Port de Blanes”
- La participació a la “79a Travessia Popular del Port de Blanes” significa la total acceptació d’aquest reglament.
- Tota reclamació haurà de fer-se davant del Departament d’Esports en horari d’oficina fins a les 14 h del dimarts 8 d’agost.

PER A MÉS INFORMACIÓ:
T.972 352 322
esports@blanes.cat


ORGANITZACOL·LABORA

AMB EL SUPORT DE:
CARTELL (Descarrega)
Data de realització: 07/04/2018 | Data de la darrera actualització: 08/07/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300