Focs de Blanes 2017

Inici

Poster dels focs 2017

Cartell edició 2017


INSTAGRAM #focsblanes TWITTER #focsblanes

Ajuntament de Blanes

Presentació

Menú Inici

Turisme de Blanes

Benvinguts a la web dels Focs de Blanes. Desitgem que aquestes pàgines us siguin útils si voleu assistir al nostre concurs de focs d’artifici, que ja és un dels més importants de tota Europa.

Gràcies per visitar el nostre lloc web, esperem tenir-vos ben aviat a Blanes.

Ajuntament de Blanes

Menú

Bases dels Focs

Inici

Bases 2017 en PDF 3188 Kb

En el supòsit que es detecti alguna contradicció en la redacció de les bases entre la versió catalana, la versió castellana i la versió anglesa, prevaldrà sempre la versió en llengua catalana.

L'Ajuntament abona a cada pirotènia participant un import màxim de 19.000 euros.

S'estableix per al primer classificat un premi de 6.000 euros i de 2.000 euros per el segon classificat

La pirotècnia classificada en primer lloc serà convidada a realitzar:

  1. El castell de focs d’artifici de les Fires de Sant Narcís 2017, per un import màxim de 15.125 euros en el termes que s’estableixin en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i l’Ajuntament de Girona.
  2. El castell de focs d’artifici de les festes de Santa Cristina, organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar, el dia 26 de juliol de 2018 per un import mínim de 15.000 euros en els termes que s’estableixin en el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Blanes i l’Ajuntament de Lloret de Mar.
  3. I serà seleccionada per participar al concurs que es celebri l'any següent.

Ajuntament de Blanes

Menú

Guanyador

Inici

PIROTÈCNIA HERMANOS FERRÁNDEZ

Beniel

MÚRCIA

Guanyador edició 2017, va disparar el dilluns 24.

Notícia a la web blanes.cat

Ajuntament de Blanes

Dissabte 22

MenúInici

PIROTÈCNIA VULCANO SL

Madrid

Comunitat de Madrid

El seu fundador D. José Luis Giménez Privado, valencià de naixement i pirotècnic de vocació, va treballar en el disseny d’una de les més importants firmes d’Espanya i va disparar-hi. Actualment, el seu fill José Luis Giménez, dirigeix l'empresa i està considerat com un prodigi per la premsa valenciana, ja que és un dels dissenyadors més seriosos i creatius del moment, capaç de dibuixar l’arc de Sant Martí en homenatge al col·lectiu LGTB o tenyir de violeta el cel per a les dones maltractades, com va fer enguany a València en la seva mascletà, que va donar la volta al món. L’ any passat va despertar l'admiració a Europa amb el seu espectacle a Pamplona (2016) amb el qual va conquerir el trofeu de campió de campions, deixant clar que estem davant d'un dels millors dissenyadors del moment, i que la creativitat i la sincronització formen part de el seu ADN personal, juntament amb la innovació permanent dels seus espectacles.

PIROTÈCNIA VULCANO

Ajuntament de Blanes

Diumenge 23

MenúInici

PIROTÈCNIA TOMAS SL

Castelló

Comunitat Valenciana

Fundada l'any 1994, la Pirotècnia Tomás és avui una de les empreses amb més carisma dins de l'àmbit nacional. José Antonio Gregori, actual gerent de l'empresa, i Miquel Àngel Tomás, director tècnic i dissenyador dels espectacles, han treballat conjuntament per implantar una filosofia de millora constant en els seus productes, la qual cosa ha fet créixer la seva competitivitat dins del mercat. Els seus dissenys es caracteritzen per una gran sincronització d'efectes i destaquen per la barreja de tradició amb la modernitat dels sistemes digitals, la qual cosa crea espectacles amb ritme, carisma i caràcter valencià.

PIROTÈCNIA TOMAS

Ajuntament de Blanes

Dilluns 24

MenúInici

PIROTÈCNIA HERMANOS FERRÁNDEZ SL

Beniel

Regió de Murcia

Hnos Ferrández és una empresa d'orígens centenaris i amb arrels familiars vinculades des de fa més de 100 anys a l'art de la pirotècnia. Actualment està regentada per quatre germans primogènits d'Antonio Ferrández, que tenen una experiència de més de 60 anys en el sector. Leo Ferrández és un dissenyador que innova en cada secció i que combina el so i la llum d'una manera molt particular, amb la qual cosa crea efectes amb una marca pròpia. La innovació i la tradició són part d'aquesta empresa, on la creativitat és molt present en cadascun dels seus espectacles.

PIROTÈCNIA HERMANOS FERRÁNDEZ

Ajuntament de Blanes

Dimarts 25

MenúInici

SARL REGIE FÊTE PYROTECHNIE

Harnes

FRANÇA

Régie Fête és una empresa molt jove (2004) situada a la conca minera d'Harnes molt a prop de Lens (França) .Dedicada a espectacles multimèdia i piromusicals, aquesta petita empresa d'àmbit familiar debuta a Blanes amb un espectacle anomenat Mare Natura. Destaca la qualitat del seu material, sobretot el color i la lluminositat, la capacitat de creació i composició, i la innovació en cadascun dels seus espectacles. Amb la millor tecnologia i sistemes de seguretat, i amb un material pirotècnic de moltíssima qualitat, Régie Fête és capaç de crear espectacles únics .La innovació, la sensació i la màgia de la nova escola francesa de pirotècnia estan representats en aquest espectacle innovador.

SARL REGIE FÊTE PYROTECHNIE

Ajuntament de Blanes

Dimecres 26

MenúInici

PIROTÈCNIA PABLO SL

Cangas del Narcea

Principat d'Astúries

La Pirotècnia Pablo és una de les empreses més importants de focs artificials del nord del país. Situada al paradís natural de Cangas del Narcea (Astúries), ha sabut crear un espai entre la tradició i la innovació, invertint en I+D i col·laborant amb la Universitat d'Oviedo per a l'obtenció de nous artificis. Utilitzant l'última tecnologia, és capaç de crear un ritme i una cadència de foc vibrants en cadascun dels seus espectacles. Es pot dir que la força dels seus espectacles és part del seu ADN. Enguany la Pirotècnia Pablo té l'honor d'oferir el seu espectacle el dia de Sta. Anna, i intentaran oferir una actuació amb la marca personal de José de la Villa, que torna a Blanes amb moltíssimes ganes de guanyar després de molts anys sense el preuat trofeu.

PIROTÈCNIA PABLO

Ajuntament de Blanes

Consells de Seguretat

Menú Inici

El departament de Protecció Civil de l'Ajuntament de Blanes informa:

Suggeriments:

Mesures de seguretat

Telèfons del Centre Receptor d'Alarmes:

Cartell avís Policia

Ajuntament de Blanes