Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

700 persones participen a la Xocolatada que va tancar els actes de la Diada a Blanes, seguida per Sardanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/12/2019 12:13:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

700 persones participen a la Xocolatada que va tancar els actes de la Diada a Blanes, seguida per Sardanes

Ahir també va ser el darrer dia de la Fira de Sabors Catalans, que va obrir les parades amb tota normalitat després que el dimarts no es van poder muntar a causa del mal temps

Blanes va tancar ahir dimecres els actes organitzats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya amb diverses activitats. A partir de les 6 de la tarda, el Banc dels Músics del Passeig de Mar va allotjar una Xocolatada Popular que va comptar amb un considerable èxit de públic: 700 persones van degustar el berenar organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Associació Rialles Blanes.


Xocolatada Popular Diada 2019
Inicialment la xocolatada s’havia d’oferir a primera hora de la jornada de l’11 de Setembre, a les 9 del matí, però les previsions de pluja van fer decidir al consistori d’ajornar-ho a la tarda. De fet, ha estat la principal novetat d’enguany en relació als actes institucionals de les darreres edicions de la Diada Nacional de Catalunya que es celebra a Blanes.


Sardanes amb la Cobla La Flama de Farners
Les activitats d’ahir dimecres es van completar a partir de les vuit del vespre, amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Flama de Farners, que va interpretar nou sardanes de set tirades. La sessió es va encetar precisament amb una peça d’autor blanenc, Jordi Molina: ‘El social 125 anys’, i es va tancar amb ‘La Santa Espina’, ‘Enric Morera’.


Passeig de Mar, darrer dia de la 8a Fira de Sabors Catalans
D’altra banda, al llarg de tot el dimecres es va poder visitar la darrera jornada de la 8a Fira de Sabors Catalans que finalment sí que va instal·lar-se de nou, després que dimarts no va ser possible a causa del mal temps. També es van haver de suspendre els dos espectacles previstos per la nit d’aquell dia, i en canvi ahir dimecres les parades es van amenitzar al llarg de tot el dia amb la música d’una xaranga que va fer diverses cercaviles.
Data de realització: 09/12/2019 | Data de la darrera actualització: 09/12/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300