Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap afectació destacada a Blanes de moment en relació a l’alerta per pluges intenses i temporal de mar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2019 08:22:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap afectació destacada a Blanes de moment en relació a l’alerta per pluges intenses i temporal de mar

Els efectius de la Policia Local i Protecció Civil continuen amatents a qualsevol tipus d’incidència, després que el CECAT va alertar ahir al vespre l’Ajuntament de Blanes

La ciutat de Blanes no ha patit de moment cap afectació destacada en relació a l’alerta per pluges intenses i temporal de mar, especialment a les comarques gironines i barcelonines, que es va activar ahir. Els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes continuen però especialment amatents a qualsevol tipus d’incidència per actuar-hi, sobretot davant la possibilitat que a partir d’avui al migdia es torni a activar el front.


Badia de Blanes, aquesta matinada
Les úniques conseqüències han estat talls de llum a la Plaça Catalunya, Passeig de Dintre i Carretera de Malgrat, en el tram comprès entre l’Avinguda Catalunya i l’Avinguda Europa. L’afectació, però, està relacionada amb l’enllumenat públic, i avui al matí està previst que els efectius de les Brigades Municipals revisin el sistema, tot i que amb tota probabilitat hagi estat degut a la pluja.

Ahir dilluns, pels volts de les set de la tarda, l’Ajuntament de Blanes va rebre un comunicat del CECAT, el Centre Superior de Coordinació i Informació de l’estructura de Protecció Civil a Catalunya. L’avís alertava sobre les elevades possibilitats que hi havia per una tempesta intensa que començaria sobre les dotze de la mitjanit, perquè es prenguessin les mesures oportunes en les zones inundables.
Paral·lelament, l’alerta també informava que a banda d’extremar les precaucions entorn de rius i rieres, així com evitar passar per zones inundables, el fenomen es combinaria amb fort vent i onatge a tot el litoral català. Durant la passada matinada, a Blanes hi ha hagut una tempesta amb abundant càrrega de llamps i trons davant la façana litoral del municipi, havent-se registrat també una pluja de poca intensitat.
Data de realització: 09/10/2019 | Data de la darrera actualització: 09/10/2019

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300