Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà un dels 4 punts de vacunació COVID per a col·lectius professionals prioritzats a la Regió Sanitària de Girona


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 02/09/2021 06:06:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes serà un dels 4 punts de vacunació COVID per a col·lectius professionals prioritzats a la Regió Sanitària de Girona

L’Ajuntament col·labora amb el Departament de Salut cedint la Sala de Plens aquesta setmana, i per la resta del mes un local social

A partir de demà dimecres el Departament de Salut ha organitzat un total de 37 punts de vacunació arreu de Catalunya perquè es comencin a administrar les primeres vacunes contra la COVID de Moderna i AstraZeneca. En total, hi ha 3.640 dosis disponibles que s’aniran administrant durant aquesta setmana als col·lectius inclosos al Pla de Vacunació del govern català.


Imatges d'Arxiu: vacunacions contra la grip a la Sala de Plens, novembre passat
En el cas de la vacuna Moderna, inicialment es disposen de 600 vials dirigits als treballadors sanitaris que encara no s’hagin vacunat. Amb aquestes dosis es preveu arribar també als professionals de la xarxa d’hospitals privats pendents de vacunar-se, així com als treballadors del transport sanitari en la modalitat urgent i no urgent, del transport mèdic aeri i professionals del sistema sanitari públic de Catalunya (SISCAT).

Blanes, un dels 4 punts de vacunació arreu de la Regió Sanitària de Girona

D’altra banda, avui han arribat 3.040 dosis de la vacuna d’AstraZeneca orientades al personal de les farmàcies, fisioterapeutes, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i optometristes. A més a més, també es vacunarà als membres de col·lectius essencials, com ara professionals dels cossos de seguretat i emergències, així com als funcionaris de presons.


Respecte els 37 punts de vacunació que entraran en funcionament a partir d’aquest proper dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha quatre punts habilitats, d’entre els quals s’hi inclou Blanes. En aquest sentit, durant aquesta setmana l’Ajuntament ha cedit la Sala de Plens, un dels locals on ja es van allotjar les vacunes contra la grip que va administrar el CAP-2 el passat mes de novembre.

A partir de la setmana vinent, a Blanes les vacunacions contra la COVID se seguiran administrant en un local social. Les altres tres localitats gironines que també n’allotjaran seran Girona, a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona; Figueres, al Teatre Jardí; i Olot, al Casal Marià. Per la seva banda, el centre penitenciari Puig de les Basses s’encarregarà de vacunar als seus professionals.


En el cas de Blanes, després que de dimecres a divendres s’allotjaran a la Sala de Plens, la resta del mes de febrer es continuaran administrant en un local social que ha cedit l’Ajuntament de Blanes, comptant amb el suport de l’Associació de Veïns del barri. L’organització de les vacunacions, coordinades a través del CAP2 de Blanes, s’han fet conjuntament a través dels respectius col·legis professionals. En aquest sentit, tots i totes les qui hagin expressat el seu desig de ser vacunats, rebran un SMS amb la citació.




Data de realització: 02/09/2021 | Data de la darrera actualització: 02/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300