Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenten els equips que participaran a la OK Stars Blanes 2012.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/23/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Okstars12Es presenten els equips que participaran a la OK Stars Blanes 2012.

L’esdeveniment esportiu es farà el proper dissabte, 28 de gener, a la Ciutat Esportiva.

Divendres passat es va presentar a la Ciutat Esportiva de Blanes la “OK Stars 2012”, que tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener en aquestes mateixes instal.lacions del municipi. A l’acte van assistir el president del Comitè Nacional d’Hoquei sobre Patins, Lluís Ferrer; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos; el director tècnic de la RFEP, Carlos Feriche; i els jugadors Lluís Teixidó i Locas Ordóñez, com a representants dels dos equips.

Un any més, el FC Barcelona, a l’equip blau, és el què més jugadors aporta a aquesta festa de l’hoquei sobre patins, ja que no tan sols omple la quota dels tres jugadors de pista (Marc Gual, Pablo Álvarez i Marc Torra), sinó que també han estat seleccionats Sergi Fernández a la categoria de porters i Gaby Cairo a la d’entrenadors.

El mateix passa amb el Tecnol Reus a l’altra equip: els seus jugadors seleccionats són Jordi Adroher, Raúl Marín, Albert Casanovas i Guillem Trabal –aquest darrer a l’apartat de porters-, mentre que Alejandro Domínguez repeteix com entrenador de l’equip vermell, a l’igual que a l’anterior edició.

Per la seva banda, el Coinasa Liceo també ha situat a tres jugadors de pista a l’equip blau; Jordi Bargalló -el jugador més votat de la OK Stars, amb més de 2.800 vots-, Antonio Pérez i Josep Lamas.

Al torn de parlaments, Lluís Ferrer va agrair el suport que una vegada més ja han donat tant l’Ajuntament de Blanes com el Blanes Hoquei Club Fundació per poder dur a terme aquest esdeveniment. En aquest sentit, va recodar que “la Copa del Rei que vam organitzar l’any passat ja va ser la millor de la història, i aquest any també celebrarem aquí el Campionat d’Europa de Grups Show”.

Per la seva banda, Xavier Marcos va destacar la voluntat del municipi de convertir-se en un “referent de l’esport” i va agrair que la RFEP comptés una vegada més amb el suport de Blanes per organitzar esdeveniments de primer ordre.

L’acte de presentació d’aquest passat divendres també va servir per donar a conèixer d’altres detalls del programa de la “OK Stars Blanes 2012”, que s’encetarà a les 09’30h. del matí amb el torneig de promoció de base de prebenjamins i benjamins. A la prova competiran 33 equips, i aportarà un total de més de 300 nens per a la competició.

D’altra banda, també serà al matí quan es farà el clínic per a entrenadors, amb la participació ja coneguda de Juan Manuel Lillo, Ferran López, Jordi Roca, David Bou i Alberto Mazón.

A la tarda el programa comença amb el Partit de les Estrelles de la OK Lliga Femenina a les 17’00h., i el concurs d’habilitats a les 18’00h., abans que a les 19’00h. arribi el moment en què es disputarà el partit de les estrelles.
Data de realització: 01/23/2012 | Data de la darrera actualització: 02/15/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300