Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 2.000 persones per assistir a la OK Stars


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/30/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 2.000 persones per assistir a la OK Stars

La Ciutat Esportiva va viure dissabte passat una intensa activitat a través de la OK Stars Blanes 2012 o, si es prefereix, la festa de l’hoquei sobre patins a nivell estatal

Fonts de la organització han informat que més de 2.000 persones van passar per aquestes instal.lacions per assistir i participar en alguna de les activitats.

Organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge, aquesta ha estat la tercera edició del a OK Stars. El president de federació, Carmelo Paniagua, recordava dissabte que es va triar la Ciutat Esportiva de Blanes per allotjar aquest esdeveniment després de l’èxit que va suposar l’any passat la organització de la final de la Copa del Rei en aquest mateix recinte.

En aquest sentit, Carmelo Paniagua va agraïr el suport rebut des de l’Ajuntament de Blanes en la organització d’aquest esdeveniment. Per la seva banda, el regidor d’esports, Xavier Marcos, va remarcar que s’està treballant de valent per aconseguir que “La Ciutat Esportiva de Blanes sigui un referent esportiu a nivell nacional en totes les disciplines esportives”.

La jornada es va encetar al matí amb un torneig de promoció. Més de 300 nens i nenes es van encarregar de donar el tret de sortida d’aquest esdeveniment lúdic, festiu i esportiu.

Paral.lelament al torneig de base, també es van fer diverses activitats formatives, començant pel clínic per a entrenadors amb Juan Manuel Lillo. Després, es va fer una ponència sobre tàctica col.lectiva en situacions de power play amb Ferran López, Jordi Roca i David Bou, i una taula rodona moderada per Alberto Mazón.

Ja a la tarda, es van disputar sengles tornejos de benjamins i pre-benjamins, així com el partit de les estrelles de la OK Lliga Femenina, i el concurs d’habilitats en velocitat, precisió i porters.

Va ser llavors quan va arribar l’autèntic plat fort de la jornada: l’anomenat partit de les estrelles masculí que van disputar dos combinats dels millors equips de la OK Lliga estatal, escollits per internet a través dels vots dels usuaris.
El partit que va enfrontar la conferència negra amb la verda –equip on s’hi comptaven jugadors del Sather Blanes- va ser el màxim exponent de l’espectacle d’hoquei de la jornada, i es va tancar amb la victòria dels primers per 10 gols a 8.

Fonts de la organització apunten que, si en total van assistir al llarg de tot el dissabte a la OK Stars més de 2.000 persones, el partit de les estrelles masculí va comptar amb més de 1.500 espectadors a les grades de la Ciutat Esportiva de Blanes
Data de realització: 01/31/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300