Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una delegació de Blanes i Ardales es reuneix amb el president de la Diputació de Màlaga.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una delegació de Blanes i Ardales es reuneix amb el president de la Diputació de Màlaga.

La delegació de Blanes, formada per l’alcalde, Josep Marigó, i membres de l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, i representants de l’Ajuntament d’Ardales, encapçalats per l’alcalde, Juan Calderón, van reunir-se a amb el president de la Diputació de Màlaga.

L’objectiu de la trobada era explicar al nou president de la Diputació de Màlaga, Elías Bendodo, els antecedents de l’agermanament que hi ha entre Blanes i Ardales des de fa molts anys. D’altra banda, també van informar-lo sobre les activitats que periòdicament s’organitzen entre els dos municipis per mantenir i arrelar encara més cultural i socialment el què implica aquest agermanament.

L’alcalde de Blanes s’ha mostrat satisfet del resultat de la trobada, que va tenir lloc aquest passat 1 de febrer: “Vam trobar molt bona recepció per part del president de la Diputació de Màlaga, que es va comprometre a seguir ajudant a l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, de Blanes”.

En aquest sentit, Josep Marigó també remarca que “Més enllà de la col·laboració econòmica de la Diputació, també feia falta que el president sapigués que hi ha un arrelament molt profund entre Blanes i Ardales, a banda de les relacions institucionals que hi ha entre els dos municipis”. Aquest objectiu, segons l’alcalde de Blanes, s’ha complert plenament, sobretot pel fet que la reunió estava encapçalada pels batlles dels dos municipis agermanats.

Per últim, l’alcalde de Blanes també va aprofitar la ocasió per convidar el president de la Diputació de Màlaga a visitar Blanes quan s’organitzi alguna de les activitats que promogui l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales, o bé quan la seva agenda li ho permeti.

Per la seva banda, l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales de Blanes també ha valorat molt positivament el resultat de la trobada, per la bona disposició mostrada pel president de la Diputació. L’entitat va estar representada a la visita a Màlaga pel seu secretari, Salvador Gutiérrez; el seu vice-president, Cristóbal Gutiérrez, i el seu tresorer, Francisco Mora.

L’Associació té previst organitzar entre el 31 de març i l’1 d’abril diverses activitats a Blanes en motiu del Dia d’Andalusia, que inclouran un dinar de germanor, un espectacle al Teatre, i una actuació de flamenc al Centre Cultural Els Padrets, entre d’altres.


Data de realització: 02/03/2012 | Data de la darrera actualització: 02/22/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300