Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reforça la Informació Ciutadana sobre la Recollida Selectiva d’Escombraries.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/08/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reforça la Informació Ciutadana sobre la Recollida Selectiva d’Escombraries.

El proper dissabte 11 de Febrer s’instal·larà un Punt Informatiu al passeig de mar, on també es repartirà material i es podran comprar bosses compostables.

L’Ajuntament de Blanes reforçarà la informació ciutadana sobre la recollida selectiva d’escombraries amb un Punt Informatiu que s’instal·larà el proper dissabte 11 de febrer al passeig de mar, a l’alçada del carrer ample.

El Punt Informatiu funcionarà des de les 10’00h. i fins a les 13’30h., coincidint amb el mercat de les verdures que ara, durant l’hivern, s’instal·la al passeig de mar.Els ciutadans que s’adrecin al Punt Informatiu seran atesos per educadors que donaran informació de la recollida porta a porta, repartiran els calendaris d’aquest servei i facilitaran els cubells d’orgànica a tots aquells veïns que encara no el tinguin. També vendran bosses compostables a 20 cèntims: cada família podrà comprar un màxim de 5 paquets, que corresponen a 1 euro.

A banda d’informar els ciutadans de Blanes, l’objectiu també és donar la màxima difusió als veïns que tenen una segona residència al municipi, ja que molts d’ells encara no disposen del cubell de recollida, ni tenen la informació sobre aquest servei. És precisament per aquest motiu que el Punt d’Informació es farà coincidint amb un cap de setmana, quan els veïns de segona residència acostumen a venir a Blanes.

Des del passat 1 de gener es va posar en marxa un canvi del servei de recollida selectiva d’escombraries al centre urbà, així com al barri de Mas Enlaire, que és on funciona la recollida porta a porta.

La principal modificació afecta la recollida de les fraccions de les deixalles orgàniques, així com les de rebuig a dies alterns: 4 i 3 dies/setmana, respectivament.

Una altra distinció que afecta el centre urbà i el barri de Mas Enlaire té a veure amb l’estacionalitat de la mesura, ja que a partir d’aquest 2012 es divideix l’any en dos períodes: Temporada Alta (del 15 de juny al 15 de setembre, així com també durant la Setmana Santa) i Temporada Baixa (la resta de l’any).

Durant la Temporada Alta es farà la recollida de totes les fraccions d’escombraries diàriament, mentre que a la Temporada Baixa (període en que ens trobem actualment) la recollida porta a porta es fa de la següent manera: els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes es fa la recollida de la orgànica; mentre que els dimarts, dijous i diumenges es fa la de rebuig.

L’Ajuntament de Blanes efectua aquest servei a través de Nora, empresa municipal de recollida de residus i neteja viària.
Data de realització: 02/08/2012 | Data de la darrera actualització: 02/14/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300