Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Botiga al Carrer ajuda a salvar la temporada de rebaixes d’hivern a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/06/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatLa Botiga al Carrer ajuda a salvar la temporada de rebaixes d’hivern a Blanes.

Una de les novetats amb què ha comptat aquesta edició ha estat el reforç de la senyalització per indicar als visitants la zona d’aparcament gratuït del costat de l’antic pavelló poliesportiu.

L’edició d’hivern de “La Botiga al Carrer” que es va celebrar dissabte passat a Blanes ha ajudat a salvar la temporada de rebaixes que van iniciar-se al gener.

Així ho han valorat des de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, organitzadora de l’activitat. Al llarg de tot el dia, blanencs i visitants van poder triar i remenar a la cinquantena de parades que es van instal.lar al centre del municipi, més concretament als següents carrers: Muralla, Raval, Mercaders, Tapioles i Ample.

Ivan Escalé, vocal de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, destacava que “Es tracta d’una jornada festiva perquè la gent pugui aprofitar el gran ventall de productes que oferim a preus molt econòmics”.

“La Botiga al Carrer” també va comptar amb el suport de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, que va dinamitzar l’activitat amb diverses aportacions.

Una de les principals novetats amb què ha comptat aquesta edició és que es va fer especial èmfasi en indicar als visitants que venien a Blanes la possibilitat que tenien de poder aparcar gratuïtament al pàrking que hi ha a l’esplanada del costat de l’antic pavelló.

Per aquest motiu, es van instal.lar diversos rètols a les rotondes d’entrada al municipi, així com a diverses cruïlles estratègiques de Blanes on hi ha un major volum de circulació.

A banda de l’aparcament gratuït del costat de l’antic pavelló, els clients que van comprar a les botigues associades també van rebre vals d’aparcament amb una hora de franc, en aquest cas als pàrkings SABA i Brillas.

L’altra novetat que també hi ha hagut a “La Botiga al Carrer” és que diversos establiments van oferir menús especials als clients que van estar fent compres. Per informar d’aquesta novetat, es van distribuir fulletons informatius a les parades indicant tant el nom dels establiments com el tipus de menú i preu que oferien.

Des de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre s’han valorat positivament aquestes iniciatives, ja que s’entén que cal anar introduint novetats per seguir donant al.licients a aquesta activitat.

Durant tota la jornada, doncs, “La Botiga al Carrer” va ser un motiu per omplir els carrers de clients que van poder trobar tot tipus de productes a preus més rebaixats del què és habitual: des de parament de la llar, passant per roba i calçat esportiu, fins arribar a productes de perfumeria o alimentació, entre d’altres.

Val a dir que diverses entitats de Blanes van aprofitar la ocasió per tenir-hi també una parada. A banda de diversos grups d’estudiants que recollien diners pel viatge de final de curs, també hi havia entitats com ara l’Associació contra el Càncer, l’Associació Estimem les ermites, o Amnistia Internacional, que recollida signatures pels problemes de la primavera àrab i en defensa del pare Nguyen Van, un sacerdot catòlic de 60 anys empresonat per demanar canvis democràtics a Vietnam.

Data de realització: 03/06/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300