Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’”Immens” i el “Blouap Dos” s’imposen al XXXI Trofeu Príncep de Girona del Club de Vela Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/08/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesL’”Immens” i el “Blouap Dos” s’imposen al XXXI Trofeu Príncep de Girona del Club de Vela Blanes.

Un total de 14 embarcacions han participat en aquesta edició del trofeu que es va acollir a la badia de Blanes el passat cap de setmana en classe creuers RI-1, RI-2 i RI-3.

La 32a edició del Trofeu Príncep de Girona va disputar-se els dies 3 i 4 de març en aigües de Blanes. Organitzada pel Club de Vela Blanes, la competició va disputar dues de les quatre proves previstes, a causa que les condicions meteorològiques no van ser les òptimes.

A la jornada de dissabte es va fer la prova més tècnica sotavent-sotavent, de 6’4 milles, i l’endemà diumenge es va disputar la tradicional regata costanera de 12’8 milles: Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar i arribada novament a Blanes. Aquesta prova, però, va haver d’escurçar-se a Malgrat a causa de la manca de vent.

Des del Club de Vela Blanes, s’ha fet un balanç positiu de la competició, que finalment va comptar amb el mateix nombre d’embarcacions participants que en la seva anterior edició: 14.

Vuit d’aquestes embarcacions eren del Club de Vela Blanes. A la classe creuers RI-1 i RI-2 s’hi comptaven: “Executive Arilines-Tramendu” de Salvador Vieta; “Cala IV” de Jordi Vilar; i “Korrigan”, de Joan Balaguer.

Per la seva banda, a la classe creuer RI-3 van participar: “Vol de nuit” d’Stephane Azzoni; “Beagle” de Roger Ferrer; “Tossut Dos” de Josep Peralta; “Rondalla III” de Roger Sole i “Aleph II” de Narcís Busquets.

Pel que fa als guanyadors, en el grup RI-1 i RI-2, que competien junts, el triomf va ser per a l’embarcació “Immens”, d’Alexandre Laplaza, de Barcelona. La segona posició va ser per l’”Executive Airlines-Tramendu”, del regatista del Club de Vela Blanes Salvador Vieta; i la tercera plaça pel “Dimna”, de Guillermo Diaz, del Club Nàutic El Balís.

Per la seva banda, al grup RI-3 el guanyador va ser el “Blouap Dos”, de Josep Maria Riera, d’Arenys de Mar; seguit de l’”Horus”, de José Maria Muñoz, d’El Balís; i pel “Glauc”, de Joan Enric Roqueta, d’Arenys de Mar.

El Trofeu Príncep de Girona ocupa un lloc destacat, no tan sols dins el calendari de les proves que organitza el Club de Vela blanes, sinó també a nivell de Catalunya. En aquest sentit, és una de les competicions més antigues que organitza l’entitat blanenca, i una de les més prestigiades de la classe creuer a nivell nacional.

Després que es va haver disputat la prova de diumenge, es va procedir a la cerimònia d’entrega de premis, que van lliurar el president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart; el representant de la Federació Catalana de Vela, Manel Jiménez, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos.

La següent prova que acollirà el Club de Vela Blanes tindrà lloc diumenge vinent, amb la sisena edició del Campionat de Catalunya que organitza la Federació ACELL-Special Olympics.


Data de realització: 03/08/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300