Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Dones Emprenedores celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 03/09/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logotip dones emprenedoresL’Associació de Dones Emprenedores celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Un dels actes organitzats va ser una xerrada-col.loqui sobre com viu la dona la situació actual a càrrec de Fina Surina, delegada territorial de l’Institut Català de les Dones

L’Associació de Dones Emprenedores de Blanes va celebrar el passat divendres tot un seguit d’activitats en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores del 8 de març.

Els actes es van acollir al Casal Cívic de Can Borell, i van incloure una demostració de centres de flors seques i naturals que es va fer a la sala d’actes a càrrec de dues monitores.

Actualment l’entitat blanenca compta amb 135 sòcies, tot i que en total n’hi ha unes 200 que participen a les diferents activitats que s’organitzen al llarg de l’any.

imatge reunióEn motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores, la presidenta de l’entitat blanenca, Isabel Forcada, va explicar que el millor seria no haver de celebrar aquesta data, perquè voldria dir que tots els objectius d’igualtat laboral i d’altres mancances que es pateixen ja estarien superats. En aquest sentit, també va remarcar que actualment, davant l’actual situació que es presenta, es corre el perill de perdre diversos avenços que va costar tant d’aconseguir.

Un dels actes centrals de la celebració va consistir en una xerrada-col.loqui sobre com viu la dona la situació econòmica actual a càrrec de Fina Surina, delegada territorial de l’Institut Català de les Dones, qui va assenyalar que “En els temps que corren, si algú té una visió positiva és la mirada femenina, que té un component diferencial que li dóna un valor afegit”.

Segons la delegada territorial de l’Institut Català de les Dones, tot i les retallades que s’estan patint en l’àmbit social, la qüestió de poder conciliar la vida laboral i familiar depèn de cada situació individual.


Les activitats organitzades aquest any per l’Associació de Dones Emprenedores en motiu del Dia Internacional es van tancar a la nit amb un sopar de germanor i una lectura de poesies.

Val a dir que el cicle celebratiu també va incloure la inauguració d’una exposició que es pot visitar a l’entrada del Casal Cívic. Es tracta de diversos treballs realitzats als tallers que organitza l’entitat.







Data de realització: 03/12/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300