Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Joan Adell presenta “Tres estrelles Michelin” al Centre Catòlic.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/26/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TresEstrellesJoan Adell presenta “Tres estrelles Michelin” al Centre Catòlic.

Divendres passat, 23 de març, el Centre Catòlic va viure un avanç de la diada de Sant Jordi amb la presentació d’un llibre d’autor blanenc. I és que si d’una banda hi havia la possibilitat d’adquirir el poemari “Tres estrelles Michelin”, de Joan Adell, de l’altra, les dones eren obsequiades a la seva arribada amb una flor.

Es tractava doncs d’una jornada molt especial, tal i com confessava l’autor que, tot i recordar que ningú no és profeta a la seva terra, tenia bons amics que l’esperonaven en la seva tasca com escriptor.

El poemari va ser guardonat amb el premi de poesia Jaume Bru i Vidal Ciutat de Sagunt l’any passat. Ningú millor que l’autor per explicar durant l’acte què hi trobarem a “Tres estrelles Michelin”; nostàlgia, el pas del temps...: poemes plens de sinceritat.

L’acte literari estava organitzat per Lletra Minúscula que, com és habitual, va fer que la presentació fos diferent al què és habitual.

Després de la rebuda que va fer la presidenta del centre catòlic, Maria Rams, Carme Santacatalina i Salvador Roca van llegir dos dels poemes, mentre que Aitor Roger es va encarregar de llegir el pròleg, de la poetessa Laura Dalmau.

Va ser llavors quan va intervenir l’autor. Joan Adell, que va desvetllar perquè va triar un títol més adient per una ruta de viatges que no pas per un recull de poesies. L’autor recomana que el lector descobreixi el perquè a l’interior del llibre, si bé també va explicar que un dels poemes és justament el què dóna títol a l’obra.

Farmacèutic de professió, Joan Adell compta amb una sòlida trajectòria literària, especialment en els darrers anys, en què ha conreat premis tant en el camp de la poesia com en el de la novel.la.

De fet, confessa sentir-se més que poeta, prosista, i precisament serà la narració el gènere triat pel seu proper treball.

Al llarg de l’acte, el públic va tenir la ocasió de sentir diverses peces del poemari, amanit amb les paraules de Joan Adell, que va confessar sentir-se emocionat de poder sentir de viva veu el què un dia va crear i escriure sobre paper.

Data de realització: 03/26/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300