Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació d’Ardaleños celebra els actes del Día de Andalucía.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació d’Ardaleños celebra els actes del Día de Andalucía.

L’acte central va tenir lloc aquest passat dissabte al teatre, amb un espectacle de flamenc i danses catalanes, a càrrec d’Antonio Porcuna i Alberto Torres i de l’Esbart Joaquim Ruyra, respectivament.

Aquests darrers dies l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales ha celebrat diversos actes en motiu del Dia de Andalucia que es commemora el 28 de febrer.

Un dels actes centrals es va acollir dissabte a la nit al teatre, una celebració que va ser presidida per Juan Calderón i Josep Marigó, respectius alcaldes de les dues viles agermanades: Ardales i Blanes.

Un dels temes de què van parlar tots dos batlles, va ser el mal moment econòmic que es pateix, i en especial als ajuntaments. Malgrat aquest context de crisi, però, des de l’Associació d’Ardaleños no cal dir que el seu objectiu és seguir organitzar actes que continuïn apropant encara més les dues poblacions. Així ho va explicar el portaveu de l’entitat, Salvador Gutiérrez.

Pel que fa a la vetllada que es va acollir dissabte nit al teatre, va comptar amb força presència de públic, després que al migdia ja s’havia fet un dinar de germanor.

La primera part de l’espectacle va anar a càrrec d’Antonio Porcuna, “El veneno” al cante, acompanyat a la guitarra per Alberto Torres, mentre que a la segona part va actuar l’esbart dansaire Joaquim Ruyra.

Les activitats del cap de setmana s’han completat amb un esmorzar típic andalús i un nou espectacle que, en aquest cas, es va acollir al centre cultural Els Padrets.

De cara al maig -quan se celebren les festes de San Isidro, patró d’Ardales-, l’Associació d’Ardaleños ha organitzat un viatge que coincidirà també amb el què farà una representació de l’ajuntament de Blanes. Per a més informació, cal adreçar-se a la Casa de Ardales de 4 a 7 de la tarda.
Data de realització: 04/03/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300