Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes serà la seu de l'exposició "Respostes al canvi climàtic. El paper dels municipis".


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes serà la seu de l'exposició "Respostes al canvi climàtic. El paper dels municipis".

L’ajuntament de Blanes, en col·laboració amb la representació a Barcelona de la Comissió Europea, organitza una mostra i una taula rodona que aprofundeixen en l'anàlisi de l'escalfament del planeta

Les conseqüències ambientals, socials i econòmiques del canvi climàtic són evidents i, en molts casos, inevitables, però, tot i així, la societat actual continua immersa en un model de desenvolupament que no contribueix a la disminució de les seves causes.

logotipL’Ajuntament de Blanes, a través de la regidoria de Medi Ambient, acull l’exposició "Respostes al canvi climàtic – el paper dels municipis".
Una exposició que, a través de 18 plafons explicatius, dona a conèixer a la població quins efectes pot tenir el canvi climàtic, les polítiques locals i globals, juntament amb els compromisos de la UE, en la lluita i adaptació al canvi climàtic. També es presenten, de manera didàctica, diferents contribucions que el ciutadà pot fer en el seu dia a dia per ajudar a complir aquests compromisos. La mostra l’ha coordinat la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea i s'ha traduït a més d'una vintena de llengües, entre les quals el català.

Aquesta exposició es podrà visitar a partir del 16 d’abril i fins al 30 d’abril a l’entrada de la Biblioteca Comarcal de la Selva (pg. de Catalunya 2, Blanes).

En el marc d’aquesta exposició, el dia 27 d’abril, s'ha organitzat una taula rodona sota el títol " Canvi climàtic: el futur en qüestió " a càrrec d’Arnau Queralt, (President del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya i Director del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de Catalunya), el Sr. Antoni Rosell (Investigador de l’ICREA a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB i professor associat del departament de geografia de la UAB), i el Sr. Rafael Sardà (investigador del CEAB-CSIC i). L'acte serà moderat pel Sr. Dimitri Barua (responsable de comunicació a la representació de la Comissió a Barcelona). La Taula Rodona tindrà lloc a les 20:00 h a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal.

L’organització d’ambdues iniciatives ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Representació a Barcelona de la Comissió Europea amb la cessió de l’exposició i la difusió de les dues actuacions
Data de realització: 04/11/2012 | Data de la darrera actualització: 04/24/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300