Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Campionat d’Espanya de Voleibol mou 3.000 persones diàriament a la Ciutat Esportiva.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Campionat d’Espanya de Voleibol mou 3.000 persones diàriament a la Ciutat Esportiva.

La competició ha aplegat equips de les seleccions autonòmiques d’arreu de l’estat espanyol en les categories d’infantil femení, cadet masculí i cadet femení.

Els partits per dirimir la classificació dels diferents equips participants que es van disputar dissabte passat van posar punt i final a la competició que s’ha estat allotjant a la Ciutat Esportiva de Blanes des del passat dilluns, 9 d’abril.

D’aquesta manera, culminaven sis intenses jornades en què, diàriament, la Ciutat Esportiva s’ha omplert amb unes 3.000 persones, 1.300 de les quals eren els joves participants d’aquesta competició.

A Blanes, el Campionat d’Espanya de Voleibol ha allotjat els partits corresponents a les categories d’infantil femení, cadet masculí i cadet femení.

El Campionat d’Espanya de voleibol, que també ha inclòs la categoria d’infantil masculí, s’ha allotjat en equipaments esportius de Blanes, Lloret, Sils i Vidreres, amb representants de les 17 comunitats autònomes de l’estat espanyol.

Tal i com va explicar Juan Manuel Hueli, sotsdirector general de Promoció Esportiva del Consejo Superior de Deportes de l’estat espanyol; “Para nosotros esta competición es una de las más importantes, ya que es la que mueve un mayor número de participantes. Esta instalación (en referència a la Ciutat Esportiva) es extraordinaria y, de hecho, podría haber albergado todo el campeonato, que se ha alojado entre diferentes localidades”.

Qui també ha valorat positivament l’experiència ha estat el regidor d’esports, Xavier Marcos; “Després que fa uns mesos concentràvem els esforços en consolidar aquest equipament perquè sigui un referent, ara estem comprovant com estem començant a recollir els primers fruïts. Des del Consell Superior d’Esports de l’estat espanyol ens han donat una nota molt alta amb aquest Campionat d’Espanya de Voleibol, i fins i tot hem parlat de projectes futurs, per allotjar d’altres esdeveniments”.

En aquest sentit, el representant del Consejo Superior de Deportes, Juan Manuel Heli, confirmava precisament aquestes paraules ja que, davant la pregunta si tornarien a escollir la Ciutat Esportiva de Blanes per allotjar aquest campionat, ho tenia molt clar: “Sin lugar a dudas, aquí se pueden hacer muchas cosas, no sólo voleybol, sino todo tipo de deportes. Sin duda repetiremos el año que viene”.

Després que es van haver disputat tots els partits pendents, la jornada de dissabte es va cloure amb el lliurament de premis als diferents classificats.

En Infantil Femení la tercera posició va ser per a la selecció d’Andalusia,
el segon lloc per a l’equip de Galícia, i les campiones van ser les integrants de la selecció de Catalunya.

A la categoria de Cadet Masculí la tercera posició la van aconseguir els membres de l’equip de la Comunitat Valenciana, la segona plaça va ser per als nois de l’equip de la selecció de Catalunya, i el primer lloc per a l’equip d’Andalusia.

Els darrers trofeus que es van lliurar van ser els de la categoria de Cadet Femení. La tercera plaça va ser per a l’equip d’Andalusia, l’equip de Madrid va aconseguir la segona posició i, finalment, les campiones de la categoria de Cadet Femení van ser les noies de l’equip de Catalunya.

Data de realització: 04/16/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300