Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 700 escolars participen al 25è Concurs de Murals al Carrer.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 04/23/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 700 escolars participen al 25è Concurs de Murals al Carrer.

Els guanyadors dels dos primers premis en les dues categories són alumnes dels CEIPs Quatre Vents, Sa Forcanera i Mn Joan Batlle, així com del Col.legi Santa Maria.

Com és tradicional des de fa 25 anys, el Concurs de Murals al Carrer va ser dissabte al matí un dels principals centres d’interès en el marc dels actes organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

En l’edició d’enguany han participat més de 700 escolars, aplegats en grups de 5 alumnes com a mínim, dels centres educatius de primària de Blanes que tenen entre 8 i 12 anys. Després que el jurat qualificador ja ha emès el seu veredicte, els guanyadors han estat els següents:

Categoria “A” (3r i 4t d’educació primària de 8 a 10 anys)

1r Premi: Mural núm. 46 Alumnes CEIP Quatre Vents:
- Laia Linares
- Thais Palomino
- Valentina Sosa
- Lucia Aznar
- Samantha Martínez

2on Premi: Mural núm. 2 Alumnes CEIP Sa Forcanera:
- Nil Domínguez
- Manel Duarte
- Albert Cortina
- Anna Soteras
- Maria Torralba

Categoria “B” (5è i 6è d’educació primària d’11 a 12 anys)

1r Premi: Mural núm. 163 Alumnes CEIP Mn. Joan Batlle:
- Patricia Muria
- Marta Puertas
- Iris Montaño
- Mariam Kiemde

2on Premi: Mural núm. 121 Alumnes Col.legi Santa Maria
- Sandra Cazorla
- Sandra Busquets
- Ainara Alonso
- Amanda Ruiz
- Tatiana Vela

El jurat qualificador ha estat composat pels artistes Cristina del Pozo i Pere Vila Aldama; el tècnic de l’àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament, Pere Box; i les regidores d’Educació i Cultura i Festes de l’Ajuntament, Susana Ramajo i Lara Torres, respectivament.

Els dos primers premis per a cadascuna de les categories dels participants han estat guardonats amb sengles lots de productes “Alpino”: llapis de colors, pintura, plastilina, etc. I és que precisament per a la organització del concurs, l’Ajuntament de Blanes ha comptat amb la col•laboració de l’empresa “Indústries Massachs”, que ha cedit tant els premis del concurs com la pintura per realitzar els murals.

El lliurament de premis del concurs es va fer diumenge passat a la tarda al Banc dels Músics. L’acte es va completar amb un concert a càrrec del grup “La Mentideta”, que va oferir música folk per a totes les edats. El concert es va organitzar per Òmnium Cultural La Selva amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

D’altra banda, dissabte passat l’ambient de Sant Jordi també es va començar a viure a través de les parades de llibres que van instal.lar diferents entitats de Blanes al passeig de Cortils i Vieta. L’endemà diumenge aquestes parades van tornar a estar instal.lades en aquest mateix indret durant tot el dia.

Avui dilluns, coincidint amb Sant Jordi, les parades de llibres i roses està previst que es distribueixin pels següents indrets del centre del municipi: als carrers Muralla, Raval i Ample i a les places d’Espanya, Verge Maria i Solidaritat. Les parades, regentades per entitats del municipi, estaran obertes al llarg de tot el dia.

Els actes organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes amb motiu de Sant Jordi també inclouen la presentació d’un llibre que es farà avui dilluns 23 d’abril, a les 19.30 h a Casa Saladrigas.

Es tracta d’Els Secrets de la Teva, de Jaume Rius, que té com a fil conductor la posada en marxa de Televisió de Catalunya. L’acte el presentarà el periodista blanenc Rafel Bagot, que és amic i company de professió de l’autor.







Data de realització: 04/23/2012 | Data de la darrera actualització: 06/05/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300