Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva de Blanes acull el Campionat Europeu de Show i Precisió de Patinatge Artístic 2012.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/26/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo_CiutatEsportiva2La Ciutat Esportiva de Blanes acull el Campionat Europeu de Show i Precisió de Patinatge Artístic 2012.

Un dels principals atractius serà l’actuació del Patinatge Artístic Blanes Fundació, actual campió de Girona, Catalunya i l’Estat espanyol de les 3 temporades, que competeix amb la peça “La Màgia d’Irua”

Aquest dijous, 26 d’abril, han començat les sessions d’entrenaments, mentre que a partir del divendres dia 27 i fins dissabte dia 28 serà quan es faran les competicions de grups grans i grups petits, juvenil, quartets i precisió.

Amb més de 1.500 persones acreditades, entre esportistes i organització, Blanes ha preparat un ampli desplegament tècnic i logístic per acollir el Campionat Europeu, que comptarà amb la participació dels següents països: Alemanya, Dinamarca, Estònia, França, Israel, Itàlia, Lituània, Països Baixos, Portugal, Regne Unit i l’Estat Espanyol.

En aquest sentit, s’ha hagut d’ampliar la capacitat de la pista de la Ciutat Esportiva de Blanes amb més cadires per poder encabir el màxim nombre de públic, amb un aforament que s’aproximarà a les 2.300 persones.

Pel públic de Blanes un dels principals atractius del campionat serà veure les evolucions de l’equip del Patinatge Artístic Blanes Fundació, campió de Girona, Catalunya i l’Estat espanyol de les 3 temporades.

L’equip que entrena Aurora Navarro defensarà la coreografia que du per títol “La Màgia d’Irua” amb l’objectiu d’aconseguir una plaça pel Campionat Mundial que es disputarà la propera tardor a Nova Zelanda.

L’actuació de l’equip de Blanes, que competeix a la modalitat de grups petits (categoria que es mesura en funció del nombre de patinadors /-es), tindrà lloc la tarda del dissabte 28 d’abril, a partir de les 18’30h.

El format de Show i Precisió és una modalitat pròpia del patinatge artístic que barreja l’esport amb diferents disciplines de les arts escèniques. D’aquesta manera, el jurat valora la idea, la temàtica, la originalitat de la posada en escena i la coherència global del programa. La música escollia i el vestuari són també elements clau d’aquesta modalitat juntament amb la tècnica pròpia del patinatge emprada per expressar els diferents moviments artístics.

Per a més informació es pot visitar la pàgina oficial del Campionat Europeu:

www.europeublanes2012.com

Data de realització: 04/26/2012 | Data de la darrera actualització: 04/26/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300