Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes obre una línia de servei de préstec a l’Hospital Comarcal.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes obre una línia de servei de préstec a l’Hospital Comarcal.

Aquest servei es fa comptant amb el suport de l’Associació de Voluntariat Blanenc, que ja col·labora amb la Biblioteca en el servei de préstec a domicili

L’abril de 2010 la Biblioteca Comarcal de Blanes ja va posar en marxa un servei de préstec a domicili, comptant amb el suport de l’Associació de Voluntariat Blanenc, amb l’objectiu d’accedir a aquelles persones que, per diversos motius, tenen limitada la seva mobilitat.

Ara la Biblioteca Comarcal, comptant de nou amb el suport d’aquesta entitat de voluntaris, inicia un altre servei d’extensió bibliotecària. En aquest cas, tenint en compte una vegada més la funció social de la Biblioteca, s’ha obert una línia de préstec de documents a l’Hospital Comarcal de Blanes, aprofitant el treball que ja hi duen a terme els voluntaris de l’entitat blanenca.

La Biblioteca Comarcal de Blanes ha cedit a l’Associació de Voluntariat Blanenc de manera trimestral un lot de documents de 20 novel·les i material de lectura lleugera. Per la seva banda, l’entitat de voluntariat serà qui farà arribar els llibres als pacients ingressats i, posteriorment, s’encarregarà de retornar-los a l’equipament cultural.

El servei de préstec a l’Hospital Comarcal s’ha posat en marxa aquesta setmana, coincidint amb una data assenyalada com és la diada de Sant Jordi. De moment, es tracta d’una prova pilot de manera que a finals de juliol -quan hagin passat els primers tres mesos de l’experiència-, es farà balanç sobre com ha funcionat el nou servei.

Des que es va posar en marxa el servei de préstec a domicili, el balanç que en fa la Biblioteca Comarcal és molt positiu. Durant aquests dos anys han participat en aquest servei nou voluntaris i uns 40 usuaris, als quals la Biblioteca Comarcal ha fet arribar prop de mig miler de documents.

Val a dir que, a banda d’anar a domicilis particulars, els membres de l’Associació de Voluntariat Blanenc s’adrecen també a l’Hospital-Asil Sant Jaume, la Residència La Vostra Llar i la Residència Clívia. En algunes ocasions, a més de fer-los arribar llibres i revistes, els voluntaris han fet lectura en veu alta als usuaris que així els ho han demanat.

Data de realització: 04/27/2012 | Data de la darrera actualització: 05/02/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300