Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les claus de la música a Aula Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/11/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Les claus de la música a Aula Blanes.

Propera conferència Aula Blanes amb Mario Ros.

El proper dimarts 15 de maig a les 20.00 a la biblioteca comarcal de Blanes tindrà lloc la conferència “Gaudir de la música conceptes i claus per a l'audició” a càrrec del músic i compositor Mario Ros.

La xerrada vol ajudar a respondre Què hem d'esperar d'una audició de música clàssica? Què és una idea musical? Com identificar-la a partir de la simple audició d'una obra? Què pot expressar una obra musical? Pot tenir significat? És sempre la melodia l'eix central d'un peça?

És tracta de veure, a partir d'exemples des de Monteverdi a Beethoven, com han estat concebudes les peces musicals, com estan escrites, quin interès especial tenen, com escoltar-les… i, sobretot, com gaudir-ne.


www.aulablanes.cat
Data de realització: 05/11/2012 | Data de la darrera actualització: 05/16/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300