Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

600 atletes al VII Cross Escolar Vila de Blanes.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/29/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

600 atletes al VII Cross Escolar Vila de Blanes.

Organitzat per les AMPAs, el Grup Fondistes Blanes, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva, la prova escolar es va acollir a la Ciutat Esportiva.

600 noies i noies dels centres educatius del municipi van participar aquest passat diumenge al matí a la setena edició del Cross Escolar Vila de Blanes, que es va acollir per segon any consecutiu a la Ciutat Esportiva.


Es tracta d’una prova escolar organitzada per totes les Associacions de Mares i Pares d’alumnes de Blanes, el Grup Fondistes Blanes, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva.

Enguany aquest esdeveniment es pot dir que ja va ser un èxit absolut abans que tingués lloc. Això és perquè dies abans ja que es va haver de posar un topall de 600 nois i noies a les inscripcions davant l’allau de peticions que sempre hi ha.

En total es van disputar vuit curses estructurades per categories i modalitats. La primera va ser la que van disputar els infantils i cadets masculins, que van cobrir una distància de 1.650 metres a base de donar tres voltes al recorregut gran que s’havia traçat als terrenys on s’han d’acabar de fer els camps de futbol de la Ciutat Esportiva.

Tot seguit va ser el torn de les corredores infantils i cadets, que van fer dues voltes, és a dir: 1.100 metres en total.

Aquesta mateixa distància van recórrer els alevins, tant en masculí com en femení. Per la seva banda, els dos grups de benjamí masculí i femení van cobrir 850 metres a cada cursa, la qual cosa vol dir que van fer una volta al circuit gran i una altra al petit que s’havia dibuixat al terreny.

Per últim, les dues darreres curses les van fer els prebenjamins masculins i femenins, que van córrer 550 metres, que corresponien a la distància del recorregut gran.

Veient l’esforç i seriositat amb què aquests joves corredors participaven a les proves, es pot dir que l’objectiu d’acostumar-los a què practiquin esport des de petits ja s’ha complert, tal i com va explicar el portaveu de les AMPAs de Blanes, Joan Muñoz.

L’altra component, el de crear identitat i germanor entre tots els participants, també es pot considerar abastament complert.

I és que abans que comencessin a disputar-se les curses, cada participant havia de recollir la seva samarreta identificativa de color groc de la setena edició del Cross Escolar Vila de Blanes, que es repartia a l’entrada de la Ciutat Esportiva.

La samarreta es donava de franc a tots els participants, gràcies a les aportacions fetes per les AMPAs i els espònsors de l’esdeveniment.

Per la seva banda, el Grup Fondistes Blanes es va encarregar de costejar les aigües que es van oferir als participants, així com les medalles que s’anaven donant conforme creuaven la línia d’arribada, així com els trofeus que es van lliurar als primers classificats al terme del cross escolar.








Data de realització: 05/29/2012 | Data de la darrera actualització: 05/29/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300