Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes presenta l’acció de dinamització comercial, cultural i turística “Blanes12”.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/30/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes presenta l’acció de dinamització comercial, cultural i turística “Blanes12”.

L’acció es farà del 8 al 10 de juny per promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial i turística oferint productes, serveis i pernoctacions a preus promocionals, així com ofertes diverses.

Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa “Blanes 12”, una acció de dinamització comercial, cultural i turística que compta amb la participació de més de 150 establiments comercials i de serveis, bars, restaurants i allotjaments com ara hotels, pensions, càmpings i apartaments.


També hi haurà ofertes complementàries i les aportacions que faran entitats culturals i juvenils, particulars, empreses i àrees de l’ajuntament.

“Blanes 12” es farà el segon cap de setmana de juny, és a dir, des del divendres dia 8 fins el diumenge dia 10.

La iniciativa ha sorgit de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Associació d’Hostaleria de Blanes, coordinat i dotat de recursos des de l’ajuntament.

L’objectiu és promocionar i reivindicar el municipi com a ciutat comercial i turística, oferint productes, serveis i pernoctacions a preus promocionals així com diverses ofertes.

Una de les promocions ja s’enceta aquesta mateixa setmana, amb la posada a la venda de les reserves per fer estades en hotels, pensions, apartaments i càmpings. La venda comença a partir del dijous 31 de maig a les 9 del matí i, seguint el lema de l’acció promocional, les places es vendran a 12 euros cada reserva, que s’haurà de fer trucant directament als establiments.

Anàlogament, els establiments de restauració oferiran menús a 12 euros i d’altres incentius. Per la seva banda, els comerços faran descomptes del 12%, ofertes 2 x 1 i d’altres promocions.

El tret de sortida, que concentrarà diverses accions promocionals, tindrà lloc el vespre-nit del divendres 8 de juny, quan les botigues que participen en la iniciativa romandran obertes fins a les 24h.

La circulació del carrer Ample es tancarà a partir de les 20 h per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants per gaudir d’una shopping night.

La resta del cap de setmana Blanes concentrarà diversos esdeveniments i actuacions al carrer, que culminaran el diumenge amb una nova edició de les tradicionals Catifes de Corpus.

Durant aquests tres dies, doncs, blanencs i visitants podran gaudir de diverses accions i actuacions al carrer, promocions i descomptes especials, com per exemple els vals d’una hora gratuïta per utilitzar l’aparcament SABA de la plaça Catalunya que es repartiran entre els clients dels comerços.

Per la seva banda, el tradicional carrilet circularà amb trajectes especials entre la zona hotelera i el centre de la vila divendres i dissabte perquè els clients d’aquests establiments puguin participar també de les activitats que es faran.

Una altra activitat destacada serà la que tancarà la jornada del divendres, amb el sorteig de 12 packs-regal que es farà a les 12 i 12 minuts de la matinada al carrer Raval a tocar amb el carrer Muralla. El sorteig està organitzat per l’associació de botiguers de Blanes Centre, i cal que les butlletes estiguin segellades perquè siguin vàlides.

Les activitats complementàries, que aniran majoritàriament a càrrec d’entitats, establiments i empreses, inclouen tot tipus d’esdeveniments per aconseguir donar a Blanes un to festiu que s’allargui durant tots aquests dies.

Totes les activitats de “Blanes 12” es podran consultar a una plana web on hi haurà la informació i els enllaços per redreçar-s’hi. També se’n farà difusió a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

Pel que fa a la web, es localitza a la següent adreça:
www.blanes.cat/blanes12

La roda de premsa de presentació de “Blanes 12” va anar a càrrec de Lourdes Fàbrega, primera tinenta d’alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat; Lluís Pascual, president de l’Associació de Botiguers de Blanes i Enric Portas, president de l’Associació d’Hostaleria de Blanes.Data de realització: 05/30/2012 | Data de la darrera actualització: 06/08/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300