Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç del 1r any de mandat a l’Ajuntament de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/29/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Balanç del 1r any de mandat a l’Ajuntament de Blanes.

Durant la roda de premsa que van fer ahir l’alcalde i els membres de l’equip de govern també es van anunciar les reunions informatives que es faran els propers dies arreu dels barris del municipi.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i els regidors i regidores de l’equip de govern van presentar ahir dijous en roda de premsa el balanç del primer any de mandat a l’Ajuntament de Blanes.


La valoració es va encetar amb els antecedents sobre com han estat els darrers anys, així com aquests darrers dotze mesos, marcats principalment per l’aprovació del Pla d’Ajustament Financer, així com del Pressupost Municipal 2012 amb els vots a favor del PSC i de CiU.

La part central del balanç va tractar els temes més importants treballats durant el primer any des de les diferents àrees de govern, estructurat en set grans eixos: Transparència i Participació Política; Transparència i Participació Ciutadana; Transparència i Informació als Treballadors Municipals; Reducció de la Despesa; Augment dels Ingressos, Foment de l’Economia Local i Altres Accions.

A les conclusions, l’alcalde de Blanes va explicar que la situació econòmica i social està comportant un canvi de “xip” en la gestió pública, administrant els limitats recursos econòmics de què es disposa d’una banda, i sent proactius de l’altra per afavorir la creació de llocs de treball i d’oportunitats, sent transparents en les accions i decisions que es duen a terme.

Josep Marigó va remarcar que, després de les diferents estratègies iniciades per fomentar l’economia local, impera l’esperança ja que, alhora que s’està redreçant l’economia municipal, es treballa per al foment de l’activitat econòmica de la ciutat.

En la línia de transparència i donar la màxima informació a la ciutadania, a la part final de la roda de premsa es va anunciar les trobades veïnals que es faran al llarg dels propers 20 dies per explicar la situació econòmica actual, així com el Pla d’Ajust aprovat i el Pressupost 2012.

En total hi haurà 12 reunions arreu de tots els barris de Blanes, a les quals assistiran l’alcalde i els regidors i regidores de l’equip de govern.

NP BALANÇ 1r ANY MANDAT AJUNTAMENT DE BLANES.docNP BALANÇ 1r ANY MANDAT AJUNTAMENT DE BLANES.doc

Data de realització: 06/29/2012 | Data de la darrera actualització: 07/02/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300