Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es torna a posar en marxa el Consell Municipal d’Esports.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es torna a posar en marxa el Consell Municipal d’Esports.

També s’ha impulsat la creació de Comissions de Treball formades per representants d’entitats esportives. La primera d’elles treballarà en el Reglament de Funcionament de l’Àrea d’Esports.

Dissabte passat al matí es va convocar les entitats esportives de Blanes per tornar a posar en marxa el Consell Municipal d’Esports, l’organisme per regula les decisions sobre aquest àmbit a l’Ajuntament de Blanes. El Consell Municipal d’Esports de Blanes està format per 19 membres:

  * 10 representants d’entitats esportives
  * 1 representant de cada grup polític municipal (4)
  * 1 “ de les entitats formades per jubilats
  * 1 “ de MIFAS (Minusvàlids Físics Associats)
  * 1 “ d’AMPAs (Associacions de Mares i Pares d’Alumnes)
  * L’alcalde
  * El regidor d’Esports

Durant la reunió que es va celebrar a la Ciutat Esportiva, ja es van escollir per votació dels assistents els 10 representants de les entitats esportives, que seran les següents :
  * Blanes Hoquei Club Fundació
  * Club Karate-Do Blanes
  * Club Judo Blanes
  * Club Judobàsic Costa Brava
  * Bàdminton Blanes Club
  * FC Cuatro Vientos
  * Associació Iniciativa-Verds FS
  * FC Racing Blanenc
  * Club Rítmica Blanes
  * Club Taekwondo Blanes

El Consell Municipal d’Esports de Blanes es reunirà dos cops a l’any: al setembre (coincidint amb l’inici de les temporades esportives) i al febrer (coincidint amb l’inici de l’any), tot i que es podran convocar amb caràcter extraordinari cada vegada que la urgència i/o la importància d’un tema així ho requereixi.

Creació de les Comissions de Treball

A diferència d’anteriors anys en què ja ha estat funcionant aquest organisme representatiu, el què es vol impulsar en aquesta nova etapa és treballar el model de participació que sigui més adequat als interessos esportius per millorar la política esportiva del municipi.

És per això que es constituiran Comissions de Treball que tractaran temes molt específics i determinats que les mateixes entitats esportives hagin acordat que és necessari treballar. Per aquest motiu, estaran en marxa tant temps com ho requereixi el tema que ha provocat la seva creació perquè després es dissolguin.

Les Comissions de Treball estaran formades per entre 4 i 6 membres, tots ells amb caràcter voluntari -a l’igual que al Consell-, que representin les entitats esportives i estaran presidides pel regidor d’Esports.

El plantejament és que quan sorgeixi la necessitat de tractar un tema determinat, s’elevarà el suggeriment al Consell Municipal d’Esports, que és qui s’encarregarà de crear la Comissió de Treball corresponent perquè es treballi el tema.En aquet sentit, a l’assemblea de dissabte passat ja es va constituir la primera Comissió de Treball que s’encarregarà de fer el Reglament de Funcionament de l’Àrea d’Esports. Es tracta que aquest grup de treball elabori la normativa d’usos dels equipaments esportius del municipi, no tan sols de la Ciutat Esportiva, sinó també dels camps de futbol i d’altres instal·lacions de titularitat municipal.

Al terme de l’assemblea d’aquest passat dissabte el regidor d’Esports, Xavier Marcos –qui va encapçalar la reunió- valorava positivament el seu resultat, recordant l’objectiu que mena l’equip de govern a l’hora d’haver introduït aquests canvis en el funcionament del Consell Municipal d’Esports: “Volem que totes les entitats se sentin vinculades a l’Àrea d’Esports, i que siguin elles les que tinguin el pes més destacat pel que fa al món de l’esport a Blanes”.


Data de realització: 07/02/2012 | Data de la darrera actualització: 07/02/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300