Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del 1r Campus del FC Barcelona-Sport que s’ha fet a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_EsportiuÈxit del 1r Campus del FC Barcelona-Sport que s’ha fet a Blanes.

Durant una setmana 90 nois d’arreu del món han participat a l’únic campus oficial que organitza el FC Barcelona a Catalunya, conjuntament amb d’altres cinc localitats.

La cloenda del primer Campus Oficial del FC Barcelona-Sport que s’ha acollit a Blanes es va fer dissabte passat, després de sengles jornades que s’han allargat durant una setmana. Un total de 90 nois han participat a l’estada esportiva que s’ha fet al camp de futbol de Can Borell, havent estat allotjats a l’hotel Blaumar dels Pins.

El campus esportiu s’ha acollit enguany per primera vegada a Blanes i, en aquest sentit, la valoració que en fan els organitzadors és molt positiva. De fet, s’espera que en base a l’èxit assolit l’any vinent es torni a repetir, aquesta vegada ampliant l’experiència a dues setmanes.

CAMPUSBLANES2012(1)CAMPUSBLANES2012(2)CAMPUSBLANES2012(3)CAMPUSBLANES2012(4)
CAMPUSBLANES2012(5)CAMPUSBLANES2012(6)CAMPUSBLANES2012(8)


Aquest és l’únic campus oficial que organitza el FC Barcelona a Catalunya –conjuntament amb Barcelona, Ametlla de Mar, Reus, Tona i Ribes de Freser- i, per tant, els seus participants acostumen a venir d’arreu del món per no perdre’s aquesta oportunitat. En aquest sentit, cal destacar que al campus de Blanes han assistit 10 nois de Tunísia i 10 altres de Mèxic.

Aquest 2012 és el vuitè any que s’organitzen els campus esportius que posen a l’abast dels joves futbolistes l’oportunitat de jugar i aprendre més sobre aquest esport sota les ordres d’entrenadors de l’escola del FC Barcelona.

Durant una setmana, els joves futbolistes –amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys- han compartit a Blanes jocs, entrenaments i convivència. A banda de les sessions d’entrenaments i tàctiques que s’han fet al Camp de Futbol de Can Borelll, els participat també han assistit a xerrades i sessions de vídeo tècniques i han pogut gaudir d’interessants visites com ara la que es va fer al Camp Nou, al Museu del Barça i a la redacció del diari esportiu “Sport”.

Un altre dels objectius que té el campus és desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.

Des de l’Ajuntament de Blanes -que compta amb el certificat de Destinació de Turisme Esportiu-, s’ha destacat l’interès que té la població a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats d’aquest àmbit a la vila. Paral·lelament, també s’ha tingut en compte que durant l’estiu les instal·lacions esportives ja han finalitzat els seus entrenaments i competicions de lliga, per la qual cosa tenen una baixa ocupació.

El passat mes d’abril l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i els representants de l’organització del campus, FC Barcelona-Sport, van signar un conveni de col·laboració perquè l’activitat esportiva es pogués dur a terme al municipi.


Data de realització: 07/03/2012 | Data de la darrera actualització: 07/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300