Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornen les Visites Guiades Nocturnes a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/04/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tornen les Visites Guiades Nocturnes a Blanes.

La principal novetat d’aquest any és que es cobraran 3’50€ als majors de 14 anys, després que a les tres anteriors edicions era gratuït

A partir de divendres vinent 6 de juliol i fins al 31 d’agost, l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Blanes torna a posar en marxa les Visites Guiades Nocturnes per Blanes, que aquest 2012 s’organitzen per quart any consecutiu.


El que proposa aquesta experiència és fer una passejada nocturna pel nucli antic del municipi per tal de descobrir l’encant dels carrers històrics de la Vila. Així, els participants podran conèixer i admirar l’excepcional Font Gòtica; l’Església Parroquial de Santa Maria i el Palau dels Vescomtes de Cabrera; les magnífiques Cases Indianes; la Capella de l’Esperança i el Monument a Joaquim Ruyra, entre d’altres atractius.

Per acabar la visita, es convida tots els participants a gaudir d’una copa de cava Mont-Ferrant, un dels productes de projecció internacional que es fan al municipi. La degustació es fa arran de mar, al restaurant del Club Vela Blanes.

Enguany la principal novetat de les visites guiades és que es cobraran 3’50 € als participants majors de 14 anys, després que a les anteriors edicions l’activitat era gratuïta. La primera tinenta d’alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, Lourdes Fàbrega, explica: “Des de l’Ajuntament ens interessa donar a conèixer els atractius que té Blanes i oferir activitats que puguin representar un reclam per als visitants . Vista la situació econòmica municipal, però, hem cregut oportú fixar un preu assequible per a les famílies, de manera que es farà un co-pagament aproximat del 50% del què costa l’organització d’aquesta activitat”.

Les visites es faran tots els divendres i dissabtes dels mesos de juliol i agost a partir de les 21.00 h, llevat del divendres 27 de juliol, que no s’ha programat la sortida amb motiu del Concurs de Focs d’Artifici de la Festa Major de Santa Anna, que es fa a les 22.30 h.

Els participants poden triar entre cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus, i cal que reservin plaça de manera anticipada de dues maneres: presencialment a qualsevol de les Oficines de Turisme de Blanes o bé trucant al tel. 972 330 348 de dilluns a diumenge dintre d’aquest horari: de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

El punt de trobada és l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, a les 20.45 h, i les visites es fan amb grups formats per un mínim de 15 persones i un màxim de 20.


Èxit creixent de l’experiència any rere any

Des que es van començar a fer les Visites Guiades Nocturnes per Blanes, la participació ha anat en augment, i va ser l’any passat quan es va assolir el seu major nombre.

   Any Participants

   2009 > 532
   2010 > 546
   2011 > 629
L’any passat, la major part de visitants van triar el català per fer el recorregut nocturn per Blanes i la meitat eren adults.

Visites Guiades Any 2011

- Idioma :

   * Català - 85%
   * Castellà - 8%
   * Francès - 3%
   * Anglès - 3%
   * Rus - 1%
- Edats :

   * Adults - 50%
   * Gent Gran - 35%
   * Nens i Joves - 15%
Data de realització: 07/04/2012 | Data de la darrera actualització: 07/04/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300