Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concurs Fotogràfic Focs i Festa de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concurs Fotogràfic Focs i Festa de Blanes

El certamen compta amb dues seccions: Focs d’Artifici i activitats de Festa Major, i també inclou la proposta de participar a una trobada fotogràfica.

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i l’AFIC, Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes, organitzen la 18ena edició del Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2012. El concurs compta amb dues seccions per competir amb la presentació d’instantànies: Focs d’Artifici i Activitats de la Festa Major.

Segons les bases del concurs, els participants poden fer-ho presentant un màxim de tres fotografies a cada secció del 27 de juliol al 3 d’agost a l’oficina de l’AMIC (als baixos de l’Ajuntament de Blanes). Per la seva banda, el lliurament de premis es farà l’11 d’agost a Casa Saladrigas, on estaran exposades les fotografies seleccionades fins al 2 de setembre.

Els participants opten als següents premis per a cada secció :

1r Premi: 300 € en material (kit d’il·luminació Tokura Estudio 3.000), 1 val formatiu d’estudi a Ferphotos i 1 llibre fotogràfic.
2n Premi: 100 € en material (motxilla Lowepro Orion Daypack 200) i llibre fotogràfic
3 Finalistes de cada secció: 60 € en material fotogràfic (corretges Black-Rapid RS-7).

Distincions: El concurs compta amb el patrocini de la Federació Catalana de Fotografia (2012/63), i això suposa que puntua per a l’obtenció dels respectius títols d’Artista, Excel·lència i Mestre e la Fotografia.

Per consultar les bases del concurs, que compta amb el patrocini de “Nivell 10” i “Ferphotos”, es pot fer a través del següent arxiu pdf:

Bases 2012.pdfBases 2012.pdf

D’altra banda, AFIC Blanes i www.ferphotos han organitzat una trobada per fotografiar els espectacles del Concurs de Focs d’Artifici per aprendre nocions bàsiques per fotografies aquest tipus d’esdeveniments, així com alguns trucs que poden ajudar força a millorar la tècnica de captura. La trobada, que és de participació lliure, es farà el dimarts 24 de juliol a les 20.30 h i el punt de trobada és a la zona dels gronxadors del passeig de mar.

Els participants cal que duguin: trípode, cable disparador, frontal i cartolina negra petita per tapar l’objectiu. Es recomana especialment que es porti loció antimosquits per estar a les roques.


Data de realització: 07/23/2012 | Data de la darrera actualització: 07/25/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300