Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Aspronis i la Confraria de Pescadors de Blanes renoven el conveni


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Aspronis i la Confraria de Pescadors de Blanes renoven el conveni

Els representants de les dues institucions han tornat a signar el conveni de col·laboració que, per tercer estiu consecutiu, dóna ocupació a dues persones amb discapacitat intel·lectual.

El patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la presidenta de la Fundació Privada el Vilar, del grup Aspronis, Maria Dolors Oms, han formalitzat avui al matí el conveni de col·laboració, un acte que ha tingut lloc a les dependències del port.

L’objectiu és donar ocupació a dues persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) del Centre Especial de Treball El Vilar. La seva tasca consisteix en vendre les entrades per poder visitar la part de dalt de la llotja i poder veure des d’aquí com es fa la subhasta del peix, ja que el públic no pot accedir-hi.

Durant l’acte d’aquest matí, Maria Dolors Oms ha agraït la implicació de la Confraria de Pescadors envers la tasca que està duent a terme la Fundació. També ha valorat molt positivament la sensibilitat de la Confraria, sobretot tenint en compte que entitats com Aspronis, hores d’ara encara no saben com pagaran les nòmines als treballadors a causa dels reajustaments econòmics que s’estan fent des del govern.

Per la seva banda el patró major, Eusebi Esgleas, ha remarcat que per a la Confraria de Pescadors de Blanes és un orgull poder col·laborar amb Aspronis. També ha explicat que precisament un dels nois que va treballar en aquesta feina l’estiu de l’any passat ha estat contractat a títol particular, ja que estan molt satisfets amb la tasca i la dedicació que esmercen els usuaris d’Aspronis.

Aquest ha estat el tercer any consecutiu que s’ha formalitzat el conveni d’ocupació. Els dos treballadors fan la feina durant l’estiu, des de principis de juliol i fins a l’octubre, de dilluns a divendres, des de les 16’00 h i fins les 18’30 h.

Data de realització: 07/31/2012 | Data de la darrera actualització: 07/31/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300