Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes farà diverses millores


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/01/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesEl Club de Vela Blanes farà diverses millores

Les millores estan incloses al projecte amb el qual se’ls ha adjudicat la gestió de la dàrsena esportiva del port per 25 anys més.

El Club de Vela ha presentat el projecte de millora que pensen tenir enllestit en un termini d’entre un any i mig i dos anys, i que conté actuacions per valor de gairebé 8 milions d’euros. Els encarregats de fer la presentació han estat d’una banda el president del CV Blanes, Amadeu Nualart, i de l’altra el seu gerent, Carles Ramos.

L’entitat blanenca ha obtingut fa unes setmanes l’adjudicació del concurs per a la gestió de la dàrsena esportiva del port de Blanes per part de la Generalitat, i per tant s’encarregarà de la seva gestió durant els propers 25 anys.

Per optar a aquesta adjudicació, el club va presentar un projecte que contempla com a punts més destacats la reordenació i renovació dels amarratges més antics per adequar-los a les mides que han passat a tenir avui dia les embarcacions -molt més grans-, així com l’ampliació de les instal·lacions de terra per donar més amplitud a l’Escola de Vela i acollir una nova zona de gimnàs, spa i pistes de paddle.Millora dels accessos al recinte

Un altre dels aspectes que es contempla al nou projecte és la millora de la connexió entre la zona del port i la vila de Blanes. Aquestes millores inclouen fer uns accessos aptes per a persones amb mobilitat reduïda i una passera que estarà situada a la zona del dic de contenció, sobre la nova platja que s’ha creat arran de les obres d’ampliació del port.

L’entitat blanenca va haver de competir amb un altre candidat que, si hagués guanyat el concurs, tenia previst augmentar el cost dels amarraments pels socis, entre d’altres canvis.

Segons el president del Club de Vela Blanes, però, aquest no ha estat el condicionant que ha fet decantar la balança, sinó el foment de l’esport que sempre els ha caracteritzat. En aquest sentit, Nualart remarca que no només es tracta de recordar la feina que a l’escola de vela o els guanys aconseguits en competicions internacionals, sinó també la pràctica de la vela adaptada, la vela per invidents i altres tasques i projectes en què està involucrat el Club de Vela Blanes.

El president del CV Blanes també té clar que una de les qüestions que durant aquest procés de concessió els ha donat més forces és poder comprovar el recolzament amb què s’han trobat des de diverses empreses, estaments i institucions. A banda del suport que els ha donat l’Ajuntament de Blanes, també destaquen en especial el que els ha arribat des de la Federació Catalana i Espanyola de Vela, la Confraria de Pescadors, la Fundació Aspronis i un llarg etcètera.
Data de realització: 08/01/2012 | Data de la darrera actualització: 08/23/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300