Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 300 participants al IV Aquatló Popular Vila de Blanes.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/28/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo_CiutatEsportiva2Prop de 300 participants al IV Aquatló Popular Vila de Blanes.

Pau Moreno, de Vic, i Anaïs Rivas, de Mataró, van guanyar la prova de natació i atletisme en masculí i femení. La novetat ha estat la participació per equips, una modalitat en què van guanyar Guillem Pujol i Pere Boadas, de Blanes.

El IV Aquatló Popular Vila de Blanes es va disputar el passat diumenge, 26 d’agost, una prova que va començar amb la sortida individual de natació, seguida per la d’equips, la novetat que hi havia enguany respecte anteriors edicions. Els equips estaven formats per dues persones; una feia les dues seccions de natació i l’altra la d’atletisme.

Organitzada pel Club Triatló Blanes, enguany la prova ha comptat amb prop de 300 participants, comptant també els 42 equips de dues persones que van haver.

Després de cobrir les tres seccions de l’aquatló, el primer en creuar la línia d’arribada va ser el triatleta de Vic Pau Moreno, que va invertir 27 minuts amb 49 segons en fer tot el recorregut. Per la seva banda, la primera classificada en categoria femenina va ser Anaïs Rivas, de Mataró, amb un temps de 33 minuts amb 4 segons.



aquatló 1aquatlo 2aquatló 3aquatló 4aquatló 5aquatló 6aquatló 7aquatló 8aquatló 9aquatló 10aquatlo 11podi 1a localpodi 1er localpodi guanyadors equipspodi individual femeni



Els blanencs Guillem Pujol i Pere Boadas, primers en equips

Pel que fa a la classificació per equips, el format pels blanencs Guillem Pujol, del Club Natació Lloret, i Pere Boadas, del Grup Fondistes Blanes, va ser el més ràpid, invertint en total 26 minuts amb 4 segons. Val a dir que Guillem Pujol ja va ser el primer en cobrir la travessia popular del port que es va fer el passat 12 d’agost.

Si bé habitualment les aquatlons inclouen dos trams de cursa i un de natació, en canvi l’Aquatló Vila de Blanes potencia la natació, de manera que dues seccions es fan nedant i la tercera corrent. Concretament, les distàncies que es cobreixen són de 400 metres nedant, 4 quilòmetres corrent i per últim 400 metres més nedant.

El caràcter popular de la competició permet fer aquestes modificacions al reglament oficial ja que, en definitiva, aquest és l’objectiu: popularitzar la pràctica esportiva. A mesura que van anar acabant la prova, els participants podien reposar forces i refrescar-se als estands atesos pels voluntaris i voluntàries del Club Triatló Blanes.


Lliurament de Trofeus als primers classificats

L’Aquatló Popular es va tancar, com marquen els cànons, amb el lliurament de premis als guanyadors, que es va fer comptant amb la participació del regidor d’esports, Xavier Marcos. Més concretament, es van lliurar sengles trofeus acompanyats d’una ampolla de l’”Americano”, un dels escumosos de Caves Mont-Ferrant.

En primer lloc es van donar els premis per equips. Van compartir podi amb Guillem Pujol i Pere Boadas -que es presentaven sota el nom “Truchas y Sardinas”-, a la segona posició l’equip del “Club Natació Farners Masculí”, que va invertir 29 minuts i 1 segon, i a la tercera plaça el Club Esportiu Sants Tropical, amb un temps de 29 minuts i 8 segons.

A la classificació femenina, darrera Anaïs Rivas es van situar Angelita Rodríguez, amb un temps de 36 minuts amb 34 segons; i Judit Baltrons, amb 38 minuts i 37 segons. Totes dues són membres de l’entitat organitzadora de la prova, el Club Triatló Blanes. Per la seva banda, la primera classificada local, a qui també es va lliurar el seu corresponent trofeu, va ser Sònia Rodríguez, també del Club Triatló Blanes, amb un temps de 40 minuts amb 35 segons.

A la classificació masculina, darrera la primera posició de Pau Moreno es va situar Jordi Carrasco, amb 27 minuts 54 segons i al tercer lloc Ignasi Girnonès, del Club Triatló Blanes, que va invertir 28 minuts amb 5 segons en fer les tres seccions de l’aquatló. El trofeu al primer classificat masculí va ser per un altre membre del Club Triatló Blanes, Abel Rodríguez, que va fer un temps de 28 minuts amb 35 segons.

Per últim, l’acte es va tancar amb el lliurament dels tres sopars per a dues persones que es van sortejar entre tots els qui estaven inscrits a la prova.







Data de realització: 08/28/2012 | Data de la darrera actualització: 08/28/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300