Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la nova edició de La Botiga al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la nova edició de La Botiga al Carrer

Organitzada conjuntament per l’ABBC i l’Ajuntament de Blanes, aquesta nova edició ha inclòs com a novetat ofertes de menús de nit per anar a sopar després de les compres.

Dissabte passat Blanes va tornar a viure una nova edició de “La Botiga al carrer”, que es va allargar durant tota la jornada, des de les 9 del matí i fins a la 9 nit. Aquesta vegada, “La Botiga al Carrer” va comptar amb la participació d’una vuitantena d’establiments del centre de la vila, un nombre similar al d’anteriors convocatòries.botiga al carrer 1botiga al carrer 2botiga al carrer 3botiga al carrer 4
botiga al carrer 5botiga al carrer 6botiga al carrer 7botiga al carrer 8
botiga al carrer 9botiga al carrer 10botiga al carrer 11botiga al carrer 12
botiga al carrer 13


Organitzada conjuntament per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, des de l’entitat comercial s’ha fet una valoració positiva d’aquesta experiència, que ja es considera plenament consolidada. Així ho explica el president de l’ABBC, Lluís Pascual, que també destaca que en alguns establiments hi havia descomptes de fins el 70% sobre el preu habitual.

D’altra banda, La Botiga al Carrer també ha servit per cloure la temporada d’estiu amb una jornada de compres a l’aire lliure amb uns preus molt reduïts. I és que, segons els responsables dels comerços de Blanes, aquest període estiuenc ha estat més aviat fluix de vendes.

Al llarg de tot el dissabte, doncs, es van poder trobar tot tipus de productes i articles a preus especials. Així , hi havia roba infantil i d’adult, de vestir i informal, roba íntima, calçat i vestuari esportiu, joieria, bijuteria, bosses de mà, perfumeria i cosmètica, etc. Tot això comptant que també hi havia una secció d’alimentació i parament de la llar, entre d’altres.

Una de les novetats que ha inclòs aquesta nova edició de La Botiga al Carrer han estat els menús de nit amb ofertes especials que es van poder degustar a set establiments del centre que es van adherir a l’experiència.

Es tractava que quan acabés la jornada de compres, blanencs i visitants poguessin beneficiar-se d’aquestes ofertes, recollides en uns fulletons que es van repartir a les parades, i que també es podien consultar a través de la xarxa, a l’enllaç de la web de l’Ajuntament de Blanes. La propera edició de La Botiga al Carrer està previst que es faci el març de l’any vinent, després que hagi acabat el període de les vacances d’hivern.
Data de realització: 09/03/2012 | Data de la darrera actualització: 09/03/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300