Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina de Català ofereix 14 cursos per a adults.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/07/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellL’Oficina de Català ofereix 14 cursos per a adults.

Aquest mes han començat les matriculacions pels cursos que s’impartiran a la Casa de la Cultura i a l’antiga Escola Safa. Les inscripcions estan obertes fins el 25 de setembre.

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Oficina de Català, ha iniciat les matriculacions per al curs 2012-2013, que ofereixen una àmplia i variada oferta de cursos de català per a adults, des dels nivells bàsics d’acolliment lingüístic –que són gratuïts-, fins al nivell superior (nivell D).

Més concretament, durant el primer quadrimestre del curs, l’Oficina de Català de Blanes ofereix catorze cursos presencials: cinc de nivell bàsic, dos de nivell elemental, tres de nivell intermedi i tres altres de suficiència i un curs de nivell superior. D’altra banda, també hi ha la possibilitat de fer cursos semipresencials dels nivells intermedi i suficiència, així com estudiar el nivell superior a distància.

El curs passat l’Oficina de Català de Blanes va atendre 1.115 alumnes de nacionalitats ben diverses, sobretot d’Amèrica del Sud, però també de Gàmbia, Senegal, el Marroc, Romania, Alemanya i altres països d’Europa.

Les matriculacions s’han començat a fer coincidint amb la primera setmana del mes de setembre. Entre el dies 3 i 5 ho van fer els antics alumnes, i del 6 al 25 de setembre, els nous estudiants. Les inscripcions es poden fer a la Casa de la Cultura els matins des de dos quarts de deu fins a les onze i les tardes de dilluns, dimecres i divendres de cinc a set.

Les classes s’impartiran tant a la seu de l’Oficina de Català (a la Casa de la Cultura) com a l’antiga escola SAFA, a la carretera de l’Estació. Els cursos començaran el 8 i 9 d’octubre i finalitzaran el 6 i 7 de febrer de 2013. Ho faran tots llevat el de nivell D que, com que és anual i de 90 hores, comença a l’octubre i acaba el 14 de juny. Hi haurà un segon període de matrícules per al quadrimestre febrer-juny 2013 l’última setmana de gener, des del dia 28 fins al 3 de febrer.

Per a més informació :
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/25/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300